Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dan Negru, reactie clara despre salariul Andreei Esca. Cati bani castiga si el, de fapt, la Antena 1: Sunt un fraier

Playtech Playtech,
Dan Negru, reactie clara despre salariul Andreei Esca. Cati bani castiga si el, de fapt, la Antena 1: Sunt un fraier

In ultimii ani Revelionul Atena 1 a fost, aproape in permanenta, lider de audienta. Acest aspect i-a adus celebrului Dan Negru titulatura de Regele Revelioanelor. Conform datelor, show-ul lui Negru din noaptea dintre ani, este pe locul doi la nivel european. Am putea spune ca este un record pentru moderator, si ca banii sunt pe . continuă pe Playtech

Dan Negru a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. A spus tot: N-a vrut s-o faca public

Invitat la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, de pe GSP, Dan Negru, unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV din Romania, a divulgat unul din secretele lui Gigi Becali. Vedeta de la Antena 1 a spus tot, spre surprinderea celor din platou. Dan Negru, despre Gigi Becali: I-a schimbat viata Despre patronul FCSB s-au scris multe .

Dan Negru, mesaj fara precedent pentru TVR. Unde greseste televiziunea publica, de peste 20 de ani

Dan Negru vine cu declaratii incendiare despre Televiziunea Romana. Celebrul prezentator indica unde a gresit TVR cel putin in ultimii 20 de ani? Care sunt erorile grave ale postului? Dan Negru, mesaj fara precedent la adresa Televiziunii Romane Dan Negru e unul din oamenii televiziunii care a prins inca de la inceput evolutia posturilor aparute .

Dan Negru: Cand mi-am anuntat sefii ca plec, toti m-au felicitat! E scandal in TVR zilele astea.. si asta e doar inceputul!

Dan Negru a postat un mesaj pe o retea sociala in care sustine ca oamenii sunt marea incercare a TVR-ului. Respectul pentru oameni e marea incercare a TVR. Dintotdeauna!.

Vladuta Lupau, reactie surpriza despre sarcina. Ce a spus cantareata, are un mare avantaj

Vladuta Lupau a avut o reactie surpriza despre sarcina. Ce a spus cantareata si de ce crede ca are un mare avantaj, cititi in articolul de mai jos. Vladuta Lupau, anunt soc despre sarcina. Cine va avea grija de copil cat ea va fi la cantari Vladuta Lupau a avut o reactie soc despre sarcina.

Rasturnare de situatie! Monica Pop, reactie categorica despre vaccinul anti-covid

Celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, reactioneaza inca odata pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Recent, pe contul sau oficial de Facebook, a avut critici la adresa autoritatilor. Medicul a declarat ca este o campanie de e amenintare mai mult, decat de vaccinare. Monica Pop spune ca este campanie de amenintare, mai putin de vaccinare! Un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )