Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dana Budeanu a fost intrebata daca se vaccineaza. Ce raspuns a putut oferi

Playtech Playtech,
Dana Budeanu a fost intrebata daca se vaccineaza. Ce raspuns a putut oferi

Dana Budeanu, despre cel mai discutat subiect la acest moment: vaccinul anti-Covid19. Nu am nimic, sunt sanatoasa tun. Nu sunt antivaccinista, eu mi-am vaccinat copiii dupa schema obligatorie. Dana Budeanu, la Subiectiv despre vaccinul anti-covid19 Dana Budeanu a fost invitata in platoul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, in data de 4 ianuarie. Ca de . continuă pe Playtech

Dana Budeanu a oferit un raspuns uluitor la intrebarea: O sa va vaccinati impotriva COVID-19?

Criticul de stil Dana Budeanu revine in centrul atentiei cu declaratii incredibile despre pandemia provocata de noul coronavirus. Vedeta TV si din online a dezvaluit, totodata, ca ea refuza sa poarte masca .

Dana Budeanu: Daca as fi avut un restaurant, in viata mea nu as fi inchis. Ce-mi faci? Mitraliati sau ce faceti?

Dana Budeanu a fost invitata lui Razvan Dumitrescu la emisiunea Subiectiv, de luni seara, si a vorbit despre efectele pandemiei in Romania si in lume. Facand referire la domeniul HoReCa, grav afectat de restrictii, aceasta a spus ca nu si-ar fi inchis niciodata restaurantul, daca ar fi fost proprietarul unei astfel de afaceri.

Dana Budeanu, in doliu. A murit acasa, dar au trecut covid-19 pe certificatul de deces. Ce se intampla

Inca de la primele decese au existat zovnuri despre anumite nereguli si despre declararea falsa a unora dintre acestea. in spatiul public, pana acum, circulau aceste zvonuri, dar nu a fost demonstrat falsul. Pana astazi, deoarece Dana Budeanu dezvaluie neregulile facute de o firma de pompe funebre, in cazul matusii sale. Dana Budeanu da cartile .

Dana Budeanu ii desfiinteaza pe politicienii din Guvern: Copiii unor securisti

Invitata la Antena 3, Danei Budeanu i s-a aratat o imagine in care apareau Dan Barna, Florin Citu, Ludovic Orban, Kelemen Hunor si Dacian Ciolos si moderatorul Razvan Dumitrescu a rugat-o sa comenteze fotografia. Dana Budeanu ii desfiinteaza pe politicienii din Guvern Potrivit Danei Budeanu, Florin Citu nu este premier ci doar a fost pus .

Dana Budeanu, razboi cu angajatii care i-au declarat matusa moarta de Covid-19

Dana Budeanu a anuntat pe retelele de socializare ca matusa ei a incetat din viata, miercuri, acasa. Ea a declarat razboi firmei care a trecut pe certificatul de deces al matusii sale Covid-19, in ciuda faptului ca aceasta nu a fost infectata cu SARS-Cov-2.

Dana Budeanu: Platim taxe ca sa mergem la spital, sa intram cu masca, fara, cum vrem noi, cand vrem noi. Toti medicii sunt obligati sa ne trateze!

Dana Budeanu a revenit la Antena 3, de aceasta data, in cadrul emisiunii Subiectiv, unde a abordat mai multe subiecte cu jurnalistul Razvan Dumitrescu. in stilul ei inconfundabil, Dana Budeanu una dintre cele mai critici voci din lumea politica si mondena, a vorbit despre restrictiile impuse de autoritati in perioada pandemiei. Platim taxe ca sa mergem la spital, sa intram cu masca, fara, cum vrem noi, cand vrem noi. Toti medicii sunt obligati sa ne trateze!, a spus Dana Budeanu.

Cum a incalcat Dana Budeanu legea in 2 spitale din Bucuresti. A marturisit chiar cu gura ei

Virusul exista, dar nu e marele virus ucigas. Asta e o prosteala! Ce e aia in 2020 sa nu stim despre virus nimic?, este de parere Dana Budeanu, care s-a facut remarcata in aceasta perioada pe retelele de socializare si nu numai prin dubiile afisate fata de ceea ce se petrece cu noul coronavirus, dar .

Dana Budeanu, despre scandalul momentului: TVR trebuie sa ajunga la USR PLUS 2si-un sfert. Cautati pe net trei securisti: Nasui, Drula, V. Voiculescu

Dana Budeanu a comentat in stilu-i caracteristic controversele aparute in ultimele zile legate de momentele umoristice din timpul programului de Revelion de la TVR, in care membrii trupei Vacanta Mare i-au ironizat pe presedintele Klaus Iohannis si alti politicieni aflati la putere.

Dana Budeanu, verdict dur despre vaccinare: Voi ati auzit pe cineva, oricine, sa se sesizeze?

Dana Budeanu a vorbit, luni, la Antena 3, despre campania de vaccinare care a debutat in aceste zile in Romania.

Raspunsul Danei Budeanu la intrebarea Va vaccinati?: Nu sunt antivaccinista, dar...

Dana Budeanu a avut un raspuns ferm, fara ezitari atunci cand a fost intrebata de Razvan Dumitrescu, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, daca se va vaccina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )