Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diana Sosoaca, dezvaluiri socante despre pandemia de covid-19: Distrugerea drepturilor cetatenesti si instaurarea dictaturii

Playtech Playtech,
Diana Sosoaca, dezvaluiri socante despre pandemia de covid-19: Distrugerea drepturilor cetatenesti si instaurarea dictaturii

Diana Sosoaca a fost invitata, miercuri, 6 decembrie 2020, in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3. Aceasta s-a aflat in platou alaturi de alti invitati si au dezbatut, pe rand, pandemia de coronavirus din Romania si din alte tari, dar si protestele din America. Diana Sosoaca, dezvaluiri senzationale despre masca si vaccin Controversata avocata . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca a rabufnit la adresa lui George Soros. Cu ce il ameninta: Nu te inghit

Diana Sosoaca, din nou in vizorul public! Senatoarea AUR vine de aceasta data cu critici dure la adresa lui George Soros. Ce spune despre cunoscutul miliardar american de origine maghiara si cu ce il ameninta? Diana Sosoaca, critici dure si amenintari la adresa lui George Soros Senatoarea AUR isi intoarce privirea aspra si judecata extrem .

Diana Sosoaca a fost intrebata daca vrea sa fie presedintele Romaniei. Ce a raspuns senatoarea AUR

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a vorbit recent intr-un interviu despre activitatea s-a in Parlament, despre casnicie, dar despre o posibila candidatura la prezidentialele de peste patru ani. Avocata afirma ca cei care au obligat-o sa intre in politica au fost barbatii din viata ei si mai multi oameni politici.

Diana Sosoaca explica ce se intampla daca poarta masca de protectie

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a fost intrebata, miercuri, la Antena 3, de Mugur Ciuvica, de ce refuza sa poarta masca si ce efecte adverse simte daca o poarta.

Diana Sosoaca, senator AUR: Forte din afara tarii vor sa ingenuncheze Romania

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a declarat miercuri,cu ocazia sarbatoririi Bobotezei, ca ii felicita pe toti cei care au luat partela slujba si i-a multumit Arhiepiscopului Tomisului, afirmand.

Diana Sosoaca, o noua declaratie controversata: Forte din afara tarii vor sa ingenuncheze Romania

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a declarat miercuri, in contextul aglomeratiei de la Constanta, cu prilejul sarbatoririi Bobotezei, ca ii felicita pe toti cei care s-au strans la sarbatoare si i-a multumit iPS Teodosie, afirmand ca inaltul prelat militeaza pentru libertatea credintei si a constiintei oamenilor.

Reactia senatoarei Diana Sosoaca dupa ce Costel Alexe a fost acuzat DNA de luare de spaga

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a reactionat, luni, la Antena 3, dupa ce fostul ministru PNL al Mediului Costel Alexe a fost acuzat de DNA ca a luat spaga 22 de tone de tabla.

Dezvaluiri nestiute despre Mihai Calin. Vedeta a decis sa spuna tot adevarul

Au fost facute dezvaluiri nestiute de catre Mihai Calin. Vedeta a decis sa spuna tot adevarul. Personajul principal masculin din serialul Adela, de la Antena 1, a vorbit despre casnicie in pandemie si despre fricile lui cele mai mari. Mihai Calin a spus adevarul despre Hollywood. Ce si-ar fi dorit, de fapt Mihai Calin, personaj .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )