Libnet.ro
UNICEF

14:47

EXCLUSIV Dan Negru, dezvaluiri incendiare despre sexy-asistentele Mama Natura si Miss Bikini: A venit Politia!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Dan Negru, dezvaluiri incendiare despre sexy-asistentele Mama Natura si Miss Bikini: A venit Politia!

Dan Negru a demonstrat ca poate inregistra audiente-record si fara ajutorul asistentelor tv, insa cele doua frumuseti care l-au insotit, de-a lungul timpului, in celebrele lui show-uri, au dat culoare productiilor tv Ciao, Darwin! Antena 1) si Roata norocului Prime TV), post de televiziune din Chisinau. Dan poate fi considerat nu numai Regele audientelor, ci . continuă pe Playtech

Cat de zgarcit este Dan Negru, de fapt. Vedeta de la Antena 1 a spus adevarul, in sfarsit

Cat este de zgarcit Dan Negru? Chiar celebra vedeta de televiziune a recunoscut totul. Ce detalii a oferit despre defectul sau? Regele Revelioanelor a clarificat acum situatia pentru toti fanii pe care i-a facut curiosi. Cat este de zgarcit Dan Negru? Zgarcenia lui Dan Negru a fost foarte mult comentata in showbiz, iar aparitia lui .

Cum s-a urcat Dan Negru in avion. Si-a socat fanii: Suspect de terorism si ma arestau

Dan Negru a postat astazi niste imagini pe contul sau de Facebook, care au atras multe like-uri si comentarii din partea internautilor. Acesta s-a echipat corespunzator, cu masca, si s-a urcat in avion. Cum s-a urcat Dan Negru in avion Dan Negru nu a precizat insa care este destinatia si nici cu cine a plecat, .

Viorica Dancila, dezvaluiri fara perdea despre relatiile cu Liviu Dragnea si Marcel Ciolacu: A venit la mine acasa, unde a jucat o piesa de teatru

Viorica Dancila a anuntat ca urmeaza sa publice o carte-interviu in care dezvaluie partea sa de adevar din timpul mandatului de premier. Din pacate, cartea reprezinta o amenintare la adresa catorva nume importante din PSD, printre care se numara fostul lider PSD, Liviu Dragnea, cat si Marcel Ciolacu. Politicianul afirma ca aceasta carte a fost .

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )