Libnet.ro
UNICEF

15:45

Jorge, lovitura dura pentru Antena 1 dupa ce a plecat de la ei! Ce emisiune va prezenta la PRO TV

Playtech Playtech,
Jorge, lovitura dura pentru Antena 1 dupa ce a plecat de la ei! Ce emisiune va prezenta la PRO TV

Pro TV ataca Antena 1, in aceasta toamna, cu un show asemanator cu cel cu care Dan Negru bate toate recordurile in noaptea dintre ani. Pro TV vrea sa fie lider de audienta, toamna aceasta, cu emisiunea Masked Singer Romania, prezentata de simpaticul Jorge, care a si parasit Antena 1 pentru a modera emisiunea de . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta a II-a, lovitura dura pentru Harry si Meghan Markle. Ce le-a facut

Printul Andrew si ducii de Sussex, printul Harry si Meghan Markel au primit o lovitura dura. Ce a facut Regina Elisabeta a II-a. Lovitura grea pentru printul Harry si Meghan Markel Printul Andrew si ducii de Sussex, printul Harry si Meghan Markel au fost eliminati de pe site-ul oficial al familiei regale britanice de catre .

Caz de coronavirus la PNL Baia Mare. Sediul filialei, inchis temporar pentru dezinfectie dupa ce consilierul local Simion Bizau a fost testat pozitiv (VIDEO)

Caz de coronavirus la PNL Baia Mare, in plina pregatire a campaniei pentru alegerile locale. Consilierul local Simion Bizau a fost testat pozitiv cu COVID-19, informeaza B1 TV. O persoana care a intrat in contact .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )