Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mangalita, distributie. Cine joaca in serialul de pe Antena 1, la concurenta cu Las Fierbinti

Playtech Playtech,
Mangalita, distributie. Cine joaca in serialul de pe Antena 1, la concurenta cu Las Fierbinti

Au fost anuntati, oficial, actorii care joaca in Mangalita, noul serial de la Antena 1. Productia va ajunge in fata telespectatorilor in aceasta toamna. Daca de Teodor Corban se stia ca interpreteaza rolul primarului in serial, a fost comunicata si restul distributiei. Cine joaca in Mangalita Serialul de comedie Mangalita, care va incepe, in curand, . continuă pe Playtech

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la Cincinnati. Va avea un meci extrem de dificil

Simona Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4 in fata rusoaicei Ekaterina Alexandrova si s-a calificat in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Numarul 4 mondial va juca urmatorul meci impotriva invingatoarei dintre Madison Keys locul 18 WTA) si Daria Kasatkina locul 41 WTA). Data si ora de disputare a partidei vor .

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Cu cine joaca in turul 2

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Constanteanca va juca, miercuri, 14 august 2019, impotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, care a trecut in primul tur de Carla Suarez Navaro, scor 6-4, 6-1. Halep si Alexandrova se vor intalni in premiera in circuitul WTA. Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati Simona Halep .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )