Libnet.ro
UNICEF

07:45

Mihai Gadea, dezvaluire senzationala despre Grupul de Comunicare Strategic. Cine e Andi Manciu, de fapt

Playtech Playtech,
Mihai Gadea, dezvaluire senzationala despre Grupul de Comunicare Strategic. Cine e Andi Manciu, de fapt

Aseara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei; Mihai Gadea a facut noi dezvaluiri despre seful Grupului de Comunicare Strategica. Despre Andi Manciu au mai aparut, recent, si alte informatii controversate. Dezvaluiri senzationale despre seful Grupului de Comunicare Strategic Ultima editie a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3 a fost una cu noi dezvaluiri incendiare despre . continuă pe Playtech

Dezvaluiri colosale in emisiunea lui Mihai Gadea. Ce SMS a primit la scurt timp dupa ce a spus adevarul

Mihai Gadea a avut una din cele mai dure emisiuni, la Antena 3, din ultima perioada. Duritatea nu a constat in afirmatiile facute, ci prin informatiile primite de la unul din medicii spitalului Marie Curie. Dezvaluiri colosale in emisiunea lui Mihai Gadea intru-una din cele mai recente editii ale emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a .

Mihai Gadea i-a taiat telefonul in direct primarului care injura localnicii, dupa ce edilul a inceput sa tipe la el

Mihai Gadea i-a acordat un drept la replica primarului comunei Brebu, Prahova, care fusese inregistrat injurand localnicii. Momentul a avut loc in timpul emisiunii Sinteza Zilei. Dupa ce a vorbit 5 minute si a explicat ca inregistrarea este facuta la el in casa de un fost prieten, edilul a inceput sa ridice tonul la realizatorul TV. Cand primarul a inceput sa tipe, Mihai Gadea i-a taiat telefonul.

Mihai Gadea a stat in maini pentru Nadia si sotul ei: Era sa mor, am fost la un pas de moarte. Hohote de ras din partea Nadiei

Mihai Gadea a acceptat provocarea facuta de Nadia Comaneci si sotul ei Bart Conner, in urma cu mai multe luni, cand i-au cerut sa execute un element simplu din gimnastica - sa stea in maini. Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei s-a conformat si a vazut pret de cateva secunde lumea cu susul in jos.

Mihai Gadea, provocarea anului la Sinteza Zilei: O sa fie un chin foarte mare, dar o sa incerc

Mihai Gadea raspunde, in aceasta seara, la Sinteza Zilei, provocarii lansate de Nadia Comaneci si sotul ei, Bart Conner, in editia de pe 1 iunie 2020, tot la Sinteza Zilei.

Cele mai cunoscute romance din lume vin la Sinteza Zilei. Nadia, Anastasia Soare si micuta Picasso, in direct la Mihai Gadea

Editie eveniment in aceasta seara la Sinteza Zilei. Mihai Gadea le are invitate pe cele mai cunoscute romance de pe mapamond: Nadia Comaneci, Anastasia Soare si Alexandra Nechita - micuta Picasso.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )