Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct? Cine ii poate lua locul? S-a aflat abia acum

Playtech Playtech,
Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct? Cine ii poate lua locul? S-a aflat abia acum

Acces Direct se numara printre cele mai urmarite emisiuni din Romania, mai ales de cand a fost prezentata povestea cu nabadai dintre Veronica si Viorel Stegaru. Momentan, show-ul de pe Antena 1 este in vacanta, insa au aparut zvonuri conform carora Mirela Vaida nu l-ar mai prezenta din toamna. Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct? . continuă pe Playtech

Cand incepe noul sezon Acces Direct. Vulpita si Viorel revin la Antena 1

Noul sezon al emisiunii Acces Direct de la Antena 1, show prezentat de Mirela Vaida, revine pe micile ecrane incepand cu data de 17 august. Emisiunea a fost oprita cu cateva zile inainte de a intra in vacanta oficiala, din cauza mai multor infectari cu coronavirus. Printre cei infectati cu COVID-19 s-au numarat si inivitatii .

Simona Gherghe, dezvaluire dureroasa. Ce perioada dificila pentru fosta prezentatoare de la Acces Direct

Fosta prezentatoare de la Acces Direct, Simona Gherghe, a vorbit despre cea mai grea perioada din viata ei, marturisind si de ce s-a simtit stigmatizata. Ce dezvaluire dureroasa a facut Simona Gherghe Simona Gherghe a decis sa vorbeasca despre o perioada dificila din viata sa, despre cei doi ani in care, chiar daca isi dorea .

Emisiunea Acces Direct revine dupa infectarile cu coronavirus din echipa. Cand va incepe noul sezon cu Vulpita

Emisiunea Acces Direct revine pe micile ecrane. Un nou sezon este pe cale sa inceapa, asta dupa ce filmarile s-au oprit din cauza mai multor infectari cu noul coronavirus in echipa. Mai intai, cei care au.

Vulpita revine! Surpriza totala pentru fanii Acces Direct, dupa carantina

Dupa aproape un an in care a fost o permaneta aparitie pe micile ecrane, Vulpita a avut de stat 14 zile in carantina, dupa ce fusese depistata pozitv la testul pentru noul coronavirus. Dar asta nu a impiedicat-o sa le pregateasca fanilor ei cateva surprize. Din carantina in studioul de inregistrari Dupa ce in luna .

Ford Kuga PHEV: livrari sistate. Bateria poate lua foc!

Dupa ce zvonul s-a raspandit prin presa internationala, Ford a confirmat sistarea livrarilor lui Kuga PHEV. Motivul: bateria poate lua foc la incarcare. Acest pericol planeaza doar asupra exemplarelor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )