Libnet.ro
UNICEF

10:30

Moment inedit in Las Fierbinti. Ce spune Celentano despre Realitatea, PRO TV si Antena 1 in campanie

Playtech Playtech,
Moment inedit in Las Fierbinti. Ce spune Celentano despre Realitatea, PRO TV si Antena 1 in campanie

Las Fierbinti, cel mai indragit serial de comedie din Romania, a umplut ecranele cu inca un moment inedit. Celentano, betivul boem al povestii, a atins un subiect sensibil: campania. Ce a spus despre Realitatea, PRO TV si Antena 1? Moment inedit in Las Fierbinti. Celentano spune despre Realitatea, PRO TV si Antena 1 Las Fierbinti, . continuă pe Playtech

Scena inedita in Las Fierbinti. Celentano intra in campanie electorala: La Antena 3 nu calc. Nu-mi place de Gadea. Ma bag la Realitatea, la Denise Rufai VIDEO

Un moment inedit a avut loc in cel mai recent episod al serialului Las Fierbinti, difuzat de Pro TV. Personajul Celentano, hotarat sa candideze pentru fotoliul de primar, a evaluat posturile de televiziune din Romania unde ar accepta sa mearga pentru a castiga electorat, fara a se feri sa pomeneasca nume precum Realitatea TV, Antena 3, Denise Rifai si Mihai Gadea.

SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

Cea mai tare ipostaza cu Dalida din Las Fierbinti. Ecaterina Ladin de la PRO TV, senzationala in colanti mulati FOTO

Dalida s-a dezlantuit! Iubita actrita din cel mai adorat serial romanesc de comedie s-a lasat fotografiata intr-o ipostaza cum putini au mai vazut-o. Ecaterina Ladin si-a aratat cu mandrie silueta rubensiana, pozand langa un coleg. Dalida din Las Fierbinti, surprinsa intr-o ipostaza incendiara Ecaterina Ladin si-a surprins fanii intr-o ipostaza in care au vazut-o extrem .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )