Libnet.ro
UNICEF

15:30

Revenire spectaculoasa, dupa 15 ani! Cum s-a pregatit Oana Zavoranu pentru noul serial in care joaca

Playtech Playtech,
Revenire spectaculoasa, dupa 15 ani! Cum s-a pregatit Oana Zavoranu pentru noul serial in care joaca

Oana Zavoranu revine la marea ei dragoste, actoria, dupa o pauza de 15 ani! Vedeta se pregateste sa aiba o aparitie spectaculoasa in fata publicului, fiind atenta la orice mic detaliu. Cu ocazia noului serial in care joaca, Sacrificiul de la Antena 1, Oana le-a pregatit si o mare surpriza fanilor. Cum s-a pregatit Oana . continuă pe Playtech

Cum s-a pregatit Oana Zavoranu pentru revenirea in telenovele dupa 15 ani

Dupa o pauza ce a durat nu mai putin de 15 ani, Oana Zavoranu revine in telenovele si s-a pregatit temeinic pentru rolul pe care il va juca in serialul Sacrificiul.

Tragedie intr-o familie din Banat. Un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost impuscat la vanatoare de fratele lui mai mare

Un baiat de 15 ani din judetul Caras-Severin a murit miercuri seara dupa ce a fost impuscat accidental de fratele sau mau mare, la vanatoare.

Sindromul Caracal: O fata de 15 ani din Piatra-Neamt a sunat la 112 si a spus ca a fost RAPITA, dupa modelul Alexandrei. Toata politia s-a mobilizat. Alarma falsa

Inspirata de cazul Caracal, o fata de 15 ani din Piata Neamt a sunat la 112 si a anuntat ca a fost rapita.

O fata din Neamt a pus Politia pe jar. Adolescenta de 15 ani a spus ca e rapita si a dat detalii similare cu cazul Caracal

S-a dat alarma la Politia din Piatra-Neamt dupa ce o fata de 15 ani a sunat si a spus ca a fost rapita. Toti politistii din cadrul Politiei Municipiului Piatra-Neamt au fost alarmati si au.

Cum a ajuns sa arate fiul Mihaelei Radulescu, la 15 ani. Ai crede ca e cu cel putin 10 ani mai in varsta

Mihaela Radulescu se poate numi mandra mama a unui adevarat barbat. Fiul acesteia ii seamana foarte tare, este foarte atent la detaliile care il pot ajuta in viitor si are vise mari. Cu toate ca are doar 15 ani, sportul si gena buna il fac sa arate mai in varsta decat este. Cum a ajuns .

Larisa Dumitra are doar 15 ani si a plecat de acasa din Piatra-Neamt. Fata este de negasit de doua zile. Parintii o cauta peste tot

O alta minora de 15 ani a plecat de la domiciliu si nu a mai venit acasa de doua zile. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale si cei ai Politiei municipiului Piatra-Neamt continua activitatile.

Cum arata fetele de la Exotic, dupa 19 ani. Andreea Banica e o familista convinsa. Ce fac Claudia si Julia

Au trecut aproape doua decenii, de la desfiintarea Exotic, iar in tot acest timp fetele, care au format trio ul muzical de succes, si-au continuat drumul in lumea artistica. Andreea Banica, Claudia Patrascanu si Julia Jianu continua sa fie unele dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Pe plan personal, doar Andreea se poate mandri cu .

Divort in showbiz! Whats Up divorteaza dupa noua ani de relatie!

Desi relatia dintre Whats Up si Simina a fost intotdeauna bazata pe dragoste cu nabadai, nimeni nu se astepta la divort. Iata insa ca separarea a fost anunta ieri chiar de artist, pe paginile lui de pe retelele de socializare.

Alexandru avea 53 de ani cand a ucis prima data. A fost doar inceputul. Dupa cinci ani, avea deja la activ patru crime. Barbatul a fost condamnat la moarte si executat. Povestea incredibila a unuia dintre criminalii in serie a Romaniei

Alexandru avea 53 de ani cand a ucis prima data. A fost doar inceputul. Dupa cinci ani, avea deja la activ patru crime. Barbatul a fost condamnat la moarte si executat. Este povestea incredibila a unuia dintre.

Dupa 10 ani de CASNICIE, Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL care i-a SOCAT pe toti! Petre Roman A AJUNS NUMAI PIELE SI OS!

Petre Roman, ajuns acum la 73 de ani, este complet schimbat. IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Fostul premier se imbraca si arata ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )