Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 10 Live Stream

Playtech Playtech,
Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 10 Live Stream

Serialul difuzat de Antena 1 se afla la sezonul 1 si a ajuns deja la episodul 10 care va fi difuzat joi, pe 10octombrie, de la ora 20. Serialul cu care postul trustului Intact si-a propus sa cucereasca audientele in aceasta toamna pare ca isi gaseste definitv locul in inimile telespectatorilor. Productia poarta semnatura binecunoscutei . continuă pe Playtech

Sacrificiul Live Video pe Antena 1 Vezi episodul 9 Live Stream

Serialul Sacrificiul poate fi urmarit live pe Antena 1 in fiecare zi de miercuri si joi de la ora 20:00, iar episodul 9 din primul sezon se anunta unul la fel de interesant ca primele difuzate pana acum. Telenovela in care joaca Oana Zavoranu, Marian Ralea, Dorian Popa si Maia Morgenstern continua cu noi rasturnari .

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de joi, 10 octombrie

Noul reality show al postului Pro TV,Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 10 octombrie va avea loc a cincea editie a emisiunii. in fiecare episod, productia cu care postul din Pache Protopopescu si-a propus .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 7 octombrie

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie, pe postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a inspirat si serialul .

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )