Libnet.ro
UNICEF

16:46

Scandal la Antena 3. Ana Birchall i-a amenintat pe jurnalistii postului: E nesimtire ce faci!

Playtech Playtech,
Scandal la Antena 3. Ana Birchall i-a amenintat pe jurnalistii postului: E nesimtire ce faci!

Antena 3 a publicat un material in care Ana Birchall ii ofera lui Mircea Geoana suma de 5. 000 de euro. Jurnalistii postului de televiziune au sustinut ulterior ca ministrul Justitiei le-a trimis mesaje si i-a amenintat ca ii va da in judecata. Oana Stancu a facut public ulterior mesajul primit de pe numarul de telefon . continuă pe Playtech

Ana Birchall, 5000 de euro cash pentru Mircea Geoana

CV-ul ministrului Justitiei, Ana Birchall, contine tot felul de intamplari. Una dintre ele este cea in care Birchall se duce la Mircea Geoana cu o suma impresionanta de bani. Discutia dintre Ana Bircha.

Razboiul in Justitie continua. Ana Birchall acuza CSM ca a uzurpat atributiile Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, someaza Consiliul Superior al Magistraturii sa transmita ministerului in regim de urgenta punctul de vedere al institutiei legat de raportul GRECO. Birchall a spus ca a asteptat si asteapta opinia institutiei, care se pare insa ca era preocupata de modificarea Legii ANI.

Viorica Dancila, despre Sectia Speciala si Ana Birchall: Doamna ministru trebuia pana acum sa fie revocata, este opinia domniei sale, nu este opinia PSD

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri seara, despre pozitia ministrului Justitiei, Ana Birchall, legata utilitatea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ). Prim-ministrul.

Viorica Dancila o ameninta pe Ana Birchall cu judecata PSD in scandalul Sectiei Speciale: Nu reprezinta pozitia partidului

Premierul Viorica Dancila o ameninta pe Ana Birchall, ministrul Justitiei cu judecata PSD in scandalul care vizeaza o eventuala desfiintare a Sectiei Speciale de Investigare a Magistratilor. Dancila.

Ana Birchall, despre CSM sub conducerea Liei Savonea: A uzurpat atributiile Ministerului Justitiei

Nu am facut altceva decat sa respect legea - asa a reactionat Ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa ce presedintele CSM, Lia Savonea, a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la un conflict juridic intre.

Ana Birchall: Este datoria mea sa apar atributiile si reputatia Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a facut declaratii referitoare la scandalul din Consiliul Superior al Magistraturii. CSM era preocupat sa modifice Legea ANI uzurpand atributiile Ministerului.

Ana Birchall respinge acuzatiile sefei CSM, Lia Savonea, si ataca Sectia Speciala. Nu o sa-mi bat niciodata joc de CV-ul meu, nu consider ca este normal

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a facut declaratii referitoare la scandalul din Consiliul Superior al Magistraturii. CSM era preocupat sa modifice Legea ANI uzurpand atributiile Ministerului.

Procurorul general, Bogdan Licu, ii cere sprijinul ministrului Ana Birchall pentru modificarea legislatiei privind furtul calificat

Procurorul general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie P. ), Bogdan Dimitrie Licu, a solicitat, luni, ministrului justitiei, Ana Birchall, sprijin in initierea adoptarii.

Ana Birchall participa la Consiliul JAI

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, va participa, luni si marti, la Luxemburg, la lucrarile Consiliul.

CSM o acuza pe Ana Birchall de dezinformare, intr-un comunicat din nou neasumat de 7 membri ai Consiliului

Consiliul Superior al Magistraturii o acuza pe Ana Birchal de dezinformare si de alegatii intentionat eronate cu scopul exclusiv al decredibilizarii activitatii CSM, intr-un comunicat care nu este din nou asumat de cei 7 magistrati care au boicotat numirea Adinei Florea la Sectia speciala si care spun ca nu au fost consultati sau informati.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2164 seconds )