Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ei sunt concurentii Asia Express Sezonul 3. Lista completa a celor 9 echipe. Antena 1 a dat lovitura

Playtech Playtech,
Ei sunt concurentii Asia Express Sezonul 3. Lista completa a celor 9 echipe. Antena 1 a dat lovitura

Fanii emisiunii Asia Express mureau de nerabdare sa stie toti concurentii din noul sezon. Unele echipe deja se cunosc, iata care sunt ceilalti care intra in cursa pentru marele premiu si pentru aventuri cu nemiluita! Asia Express: Iata toti oncurentii din sezonul 3! inca putin si incepe cel mai aventuros show! Antena 1 revine cu . continuă pe Playtech

Ele sunt VEDETELE din ASIA EXPRESS SEZONUL 3! La asta nu te asteptai!

Asia Express, cursa nebuna la care sunt supuse 9 perechi de vedete, va reveni cu sezonul 3! DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANA! DIN PACATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUTEANU GALERIE.

Rasturnare de situatie la Asia Express. Cine va prezenta emisiunea alaturi de Gina Pistol, in locul lui Varciu si Andrei Stefanescu

Rasturnare de situatie la Asia Express. Sezonul 3 al reality show-ului nu ii va mai aduce pe sticla pe haiosii Varciu si Andrei Stefanescu. Cine va prezenta emisiunea alaturi de Gina Pistol? Rasturnare de situatie la Asia Express. Cine va prezenta emisiunea alaturi de Gina Pistol? Asia Express Sezonul 3 va incepe in primavara anului .

Razvan Fodor, de la PRO TV la Asia Express. A semnat deja contractul cu cei de la Antena 1

Razvan Fodor va porni in cursa de la Asia Express! Alaturi de ceilalti coechipieri va trebui sa parcurga drumul de la Filipine si Taiwan. Toti vor incerca sa faca tot ce pot in timpul probelor pentru a putea pune mana pe marele premiu, 30. 000 de euro. Razvan Fodor va concura la Asia Express pentru premiul .

ASIA EXPRESS. Schimbare in cel mai dur reality show. Gina Pistol va avea un co-prezentator surpriza

Oase, castigatorul sezonului 2 Asia Express, este noul coprezentator al Ginei Pistol in show-ul ce va duce vedetele pe Drumul Comorilor. Dupa ce a trecut cu brio prin experienta de concurent, Oase va .

Cine e noul coprezentator al emisiunii Asia Express

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Asia Express, va avea un nou coleg, in calitate de coprezentator, in cel de-al treilea sezon al show-ului.

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar .

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )