Libnet.ro
UNICEF

09:45

Victor Ponta rupe tacerea: Iohannis mi-a cerut demisia pentru Colectiv. Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat

Playtech Playtech,
Victor Ponta rupe tacerea: Iohannis mi-a cerut demisia pentru Colectiv. Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat

In cadrul unei emisiuni de la Antena 3, fostul premier, Victor Ponta a comentat modul in care autoritatile romane si presedintele Klaus Iohannis gestioneaza pandemia de COVID-19. Fostul premier i-a criticat dur pe cei de la putere. Victor Ponta rupe tacerea: Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat Presedintele Pro-Romania a . continuă pe Playtech

Victor Ponta: Iohannis mi-a cerut demisia pentru ca au murit 60 de oameni la Colectiv. Azi mor pe zi 60 de oameni si nimeni nu e vinovat

Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta a comentat la Antena 3 modul in care autoritatile si presedintele Klaus Iohannis gestioneaza pandemia de coronavirus. Fostul premier a folosit cuvinte dure pentru a-i descrie pe cei de la putere pe care i-a numit criminali, intrucat au scapat lucrurile de sub control iar decesele intr-o zi sunt mai multe decat au fost la tragedia de la Colectiv, in 2015.

Pavel Stratan rupe tacerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda: Nu vorbim

Zilele trecute, Cleopatra Stratan si-a serbat majoratul alaturi de familie si de cei mai apropiati prieteni. De langa ea nu a lipsit, nici macar o secunda, iubitul ei, Edward Sanda, care a cerut-o de sotie in urma cu cateva zile. Acum, Pavel Stratan rupe tacerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda. Pavel Stratan, despre logodna .

Amanta lui Elvis Presley rupe tacerea despre relatia cu el, abia acum: Nu ma simt vinovata!

Regele muzicii rock avea muzica mereu la el, dar si un look incredibil. Cu tinute excentrice pentru vremea aceea, dar si un chip frumos, Elvis a frant multe inimi. Desi i-au trecut prin pat nenumarate femei, putine au fost cele pe care le-a si iubit cu adevarat. Casatorit cu Priscilla, marea sa iubire, cantaretul a .

Adevarul dureros din spatele deceselor de la Terapie Intensiva. Un medic celebru rupe tacerea

Recent, un medic internist de la Spitalul Colentina a dezvaluit posibilele cauze pentru care numarul deceselor de la ATI cresc alarmant, de la o zi la alta. Printre acestea se numara lipsa de personal a spitalelor, din care rezulta o lipsa de atentie fata de pacienti, dar si din cauza infectiile nosocomiale. Care este situatia .

VICTOR PONTA: Alegerile sa fie amanate din motive sanitare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a pledat astazi pentru amanarea alegerilor parlamentare pana in momentul in care se poate stapani situatia sanitara si a propus ca dupa incheierea mandatului, actualii senatori si deputati sa nu isi mai primeasca salariul.

Victor Ponta, semnal de alarma dupa explozia de cazuri de COVID. Panain 2024 va mai exista Romania?

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, atrage atentia asupra faptului ca PNL distruge Romania!.

Vlad Stoica, fostul sef de cabinet al lui Victor Ponta, numit presedinte al ANCOM

Vlad Stoica, fostul sef al cancelariei premierului Victor Ponta, a fost ales marti de plenul reunit al Parlamentului in functia de presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii ANCOM), conform Digi24.

Victor Ponta dezvaluie de ce si-a pierdut mandatul primarul din Sangeorz-Bai, cel care si-a umilit fiica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a postat un mesaj pe o retea sociala prin care lauda corectitudinea si curajul judecatorului care l-a condamnat pe primarul din Sangeorz-Bai, condamnare in urma careia si-a pierdut mandatul. insa ii acuza pe toti cei care l-au lasat sa ajunga pana in acest punct.

Victor Ponta, sageti catre Guvernul PNL, dupa decesul primarului liberal din Calarasi: Dan Dragulin s-a infectat in campanie. Cine e vinovat? Merita sa dai viata oamenilor pentru voturi?

Victor Ponta, lider al nou formatului partid Pro Romania Social Liberal, a sustinut iar ca vietile oamenilor sunt mai importante decat alegerile. Acesta a dat de inteles ca scrutinul parlamentar, pe care PNL si.

Parlamentul a decis. Vlad Stoica este noul presedinte al ANCOM. Salariu colosal pentru fostul sef de cabinet al lui Victor Ponta

Vlad Stoica il inlocuieste pe Sorin Grindeanu in fruntea ANCOM - Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii. Fostul premier si-a dat demisia, dupa aproape 3 ani in care a ocupat functia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )