Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dr Adina Alberts da toate calculele peste cap. Ce descoperire a facut despre vaccinul Pfizer

Playtech Playtech,
Dr Adina Alberts da toate calculele peste cap. Ce descoperire a facut despre vaccinul Pfizer

Dupa aparitia vaccinului anti-covid Pfizer, Israel a fost primul stat care a aprobat vaccinul. La o populatie de peste 9 milioane, spun cele mai recente statistici, 1 din 1. 000 de israelieni raporteaza efecte secundare. Dar, datele de ultima ora arata ca in Israel a crescut rata infectarilor, dupa vaccinarea cu produsul Pfizer. Israel, cu cea . continuă pe Playtech

Doua legume, interzise in dieta ta daca vrei sa slabesti. Dr Adina Alberts a explicat motivul secret

Potrivit medicului Adina Alberts, doua legume din pe care le folosim des in bucatarie cresc pofta de mancare si ingrasa. insa, sustine ca este vorba de cantitatii mari din acestea. Doua legume, interzise in dieta ta daca vrei sa slabesti Medicul estetician Adina Alberts sustine ca ceapa si usturoiul, daca sunt consumate in exces ingrasa, .

Dr. Adina Alberts: Oameni buni, vreti sa slabiti? Scoateti aceste doua legume din alimentatie. Faceti un experiment!

Doua legume banale si gustoase din bucataria noastra cresc pofta de mancare si ne ingrasa. Cel putin asta sustine dr. Adina Alberts care precizeaza ca este vorba de cantitati mari din acele legume.

Adina Alberts, provocare pentru profesorul Streinu-Cercel: Injectati-va, domnule profesor, in fata noastra, a tuturor. Faceti-o in direct

Medicul Adina Alberts a lansat un mesaj critic la adresa campaniei de vaccinare subliniind ca personalul medical este supus, in prezent unei presiuni psihologice. Ea a lansat si o provocare profesorului dr. Streinu-Cercel pe care il invita sa se vaccineze cu cea de-a doua doza, de rapel, in direct.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )