Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alexandru Rafila, adevarul din spatele vaccinurilor anti-Covid-19. Ce contin si de ce avem nevoie, de fapt, de cea de-a doua doza

Playtech Playtech,
Alexandru Rafila, adevarul din spatele vaccinurilor anti-Covid-19. Ce contin si de ce avem nevoie, de fapt, de cea de-a doua doza

In Romania exista deja cele doua vaccinuri existente pe piata si aprobate de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA), ceea ce inseamna ca lucrurile incep sa se indrepte spre o directie cu mai multa speranta. in cursul serii de joi, Alexandru Rafila a adus lamuriri cu privire la continutul vaccinurilor anti-Covid-19 si a explicat de . continuă pe Playtech

Profesorul Alexandru Rafila a explicat ce contin vaccinurile anti-COVID-19

Romania a contractat 3,4 milioane de doze de vaccin produse de Moderna. Acest vaccin foloseste tehnica ARN mesager, la fel ca si produsul Pfizer - BioNTech. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a explicat ce contin cele doua vaccinuri anti-COVID-19.

Medicul Alexandru Rafila, anunt de ultima ora pentru romani: Acum se pot deschide fara probleme scolile

Medicul Alexandru Rafila a vorbit miercuri seara despre situatia epidemiologica din tara, inclusiv de posibilitatea redeschiderii scolii. Potrivit specialistului, mai multe institutii de invatamant si-ar putea deschide portile, fara a preprezenta un risc pentru elevi, profesori sau restul populatiei. Dupa ce scenarii ar trebui sa se faca redeschiderea scolilor Alexandru Rafila sustine ca redeschiderea scolii .

Alexandru Rafila: Este absolut fezabil ca scolile sa se deschida pe 8 februarie. Nu trebuiau sa se inchida, de fapt

Deputatul PSD Alexandru Rafila considera ca redeschiderea scolilor pe 8 februarie in format clasic este fezabila. Alexandru Rafila crede ca scolile ar putea fi deschise pe 8.

Razvan Dumitrescu, dezvaluire dupa ce e avut COVID. Explicatia medicului Alexandru Rafila

Razvan Dumitrescu a facut o dezvaluire joi, in cadrul emisiunii Ce se intampla de la DC News TV. Invitatul realizatorului a fost reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila.

Alexandru Rafila: Vor fi probleme serioase peste 10-15 ani cu acesti copii care au fost impiedicati sa mearga la scoala

Alexandru Rafila, deputat PSD si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a declarat,la Antena 3, ca riscurile din multe tari in care copii nu merg la scoala sunt mari in ceea ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )