Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca. A raspuns la cea mai arzatoare intrebare

Playtech Playtech,
Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca. A raspuns la cea mai arzatoare intrebare

Proaspat devenita senatoare pentru partidul AUR, avocata Diana Sosoaca a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: cand se va vaccina anti-covid-19? Veti afla raspunsul ei in randurile care urmeaza. Cand se vaccineaza anti-covid-19 Diana Sosoaca Avocata cu o experienta de peste 20 de ani in Romania este anti-masca si anti-distantare sociala. Aceasta a participat, in . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca a luat decizia categorica. Ce probleme grave va avea medicul care refuza pacientii nevaccinati

Diana Sosoaca a avut un discurs despre medicul care de familie care a spus ca va refuza sa-i consulte pe pacientii care nu se vaccineaza impotriva coronavirusului. Diana Sosoaca a luat decizia categorica Dupa ce medicul de familie din Calarasi a spus ca nu-i va mai primi la consultatii pe pacientii care refuza sa se .

Diana Sosoaca, la un pas de otravire? Ce a primit senatoarea AUR acasa. Medicul ei a chemat-o la analize, imediat

Sustinatorii formatiunii AUR au avut mari emotii pentru Diana Sosoaca, care a trecut prin clipe groaznice. Senatoarea celui mai controversat partid al zilelor noastre a fost la un pas de otravire? Medicul acesteia a chemat-o urgent la analize. Diana Sosoaca, la un pas de otravire? Ce s-a intamplat cu senatoarea AUR Unul din politicienii noi .

Ce se va intampla cu trupul lui Bogdan Stanoevici. Diana Sosoaca nu e de acord: Sa nu mai poata fi gasita nicio dovada

Dupa moartea socanta a lui Bogdan Stanoevici, s-a aflat ce se va intampla cu trupul actorului. Diana Sosoaca, celebra avocata din Iasi care a refuzat sa poarte masca de protectie, nu e de acord cu decizia luata de familie. Ce se intampla cu trupul lui Bogdan Stanoevici Fostul ministru delegat pentru romanii de pretutindeni si .

Diana Sosoaca face anuntul soc. De ce este moartea lui Bogdan Stanoevici suspecta, ce a cerut autoritatilor

Diana Sosoaca crede cu tarie ca moartea lui Bogdan Stanoevici este suspeca, astfel cere ajutorul autoritatilor. Ce detalii stie senatoarea formatiunii AUR si care este perspectiva acesteia? Diana Sosoaca sustine ca moartea lui Bogdan Stanoevici e suspecta Avocatul Diana Sosoaca a participat marti seara la emisiunea lui Victor Ciutacu. Invitata si-a exprimat regretul fata de .

Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici. Ce vrea senatoarea AUR

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca nu este de acord cu decizia pe care familia actorului Bogdan Stanoevici a luat-o dupa moartea acestuia. Apropiatii actorului au decis ca trupul neinsufletit sa fie incinerat. Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici Dupa ce familia regretatului actor a anuntat ca trupul neinsufletit al acestuia va .

Diana Sosoaca (AUR), despre medicul de familie care refuza pacientii nevaccinati: Ma voi adresa Colegiului Medicilor

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut un discurs dur la adresa medicului de familie din Calarasi care a spus ca nu-i va mai primi la consultatii pe pacientii care refuza sa se vaccineze impotriva COVID pentru ca il pun in pericol, atat pe el cat si restul comunitatii.

Senatoarea Diana Sosoaca, scandal in fata blocului lui Bogdan Stanoevici: A chemat un preot aflat sub autoritatea Bisericii Rusiei si care promoveaza asa-numita ortodoxie cuantica sa faca o slujba in memoria actorului (VIDEO)

Senatoarea AUR Diana Sosoaca se afla in centrul unui nou scandal, de aceasta data legat de moartea actorului Bogdan Stanoevici. Fostul caandidat la alegerile prezidentiale a murit ep 12 ianuarie, la 62 de ani, fi.

Diana Sosoaca, plangere penala in cazul mortii lui Stanoevici: imi pare rau pentru familie, dar sa se faca ancheta

Diana Sosoaca ameninta cu plangere penala medicii care au declarat COVID-19 drept cauza mortii actorului Bogdan Stanoevici.

Diana Sosoaca a anuntat cauza mortii lui Bogdan Stanoevici. Este cutremurator!

Diana Sosoaca, senatoare AUR, a anuntat, joi seara, ca actorul Bogdan Stanoevici a murit in urma unui infarct.

Diana Sosoaca a trecut prin momente cumplite: Aveam simptome ca dupa otravire. Ce a urmat

Senatoarea AUR Diana Sosoaca afirma ca a trecut prin momente cumplite. Cineva i-a vrut raul si a fost la un pas sa ajunga la spital cu simptopme de otravire. Din fericire, a apelat la timp la medici si acestia au sfatuit-o sa se trateze acasa, lucru care s-a si intamplat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )