Libnet.ro
UNICEF

12:15

Decizia radicala a unui medic de familie. Ce le va face pacientilor care nu se vaccineaza

Playtech Playtech,
Decizia radicala a unui medic de familie. Ce le va face pacientilor care nu se vaccineaza

Vaccinarea anti-covid este in plina desfasurare. incepand din data de 15 ianuarie, conform planificarii, ar trebui sa inceapa etapa a doua a campaniei. Asta inseamna vaccinare la persoanele cu boli cronice, cele de peste 65 de ani si personalul din domenii-cheie, esentiale. Vaccinarea anti-covid nu este obligatorie, dar daca un pacient refuza vaccinarea, s-ar putea . continuă pe Playtech

Decizie fara precedent a unui medic de familie. A anuntat ca va scoate din lista toate persoanele care refuza vaccinarea

Reactie dura din partea unui medic de familie. Acesta a anuntat pe pagina sa de Facebook ca pacientii care refuza vaccinarea vor fi scosi de pe lista sa.

Un medic de familie refuza pacientii care nu vor sa se vaccineze anti-COVID-19 Catalin Petrencic aminteste ca si medicamentele banale au reactii adverse: Prospectele se actualizeaza permanent (VIDEO)

Un medic de familie din Calarasi vrea sa renunte la pacientii care refuza vaccinarea impotriva coronavirusului. Are si un argument legal in acest sens. Doctorul spune ca asiguratii au obligatia sa.

Un medic de familie renunta la pacientii care nu se vaccineaza: Dreptul lor, fac dovada ca nu au incredere in mine

Un medic de familie a spus ca renunta la pacientii care nu se vaccineaza impotriva COVID, dupa ce s-a confruntat cu refuz din partea unor bolnavi cronici inscrisi pe lista sa. Medicul, care lucreaza intr-un cabinet de la tara, a spus ca a dovedit ca are incredere deplina in acest vaccin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )