Libnet.ro
UNICEF

13:45

O noua reclama la Pixel 3a, un nou atac la iPhone: care e argumentul

Playtech Playtech,
O noua reclama la Pixel 3a, un nou atac la iPhone: care e argumentul

Google a lansat in urma cu cateva saptamani doua terminale intitulat Pixel 3a si Pixel 3a XL. Pana acum, marketingul gadgeturilor a fost de fapt o anti-reclama la iPhone. Google Pixel 3a. continuă pe Playtech

Trei in unu. Senatorul Zamfir revine si depune un nou proiect prin care sa oblige bancile sa plafoneze dobanzile, sa converteasca creditele in valuta la cursul initial si sa vanda debitorului creditul externalizat la pretul la care acesta a fost vandut

Cunoscut pentru atitudinea anti-sistem bancar si anti-BNR, senatorul ALDE revine cu un nou proiect legislativ prin care doreste sa impuna plafonarea dobanzilor la creditele date de banci, conversia creditelor in valuta la cursul initial plus cel mult 20% din devalorizarea leului in cazul imposibilitatii consumatorului de a accepta majorarea dobanzii sau de a suporta socul valutar, precizeaza proiectul) dar si dreptul consumatorului de a rascumpara creditul pe care banca i l-a vandut, la pretul real. Proiectele similare pe care Zamfir le-a depus au fost declarate neconstitutionale.

Mircea Bravo, nou viral prin care indeamna la vot. Repetentul clasei candideaza la europarlamentare: Vrei sa ma ajuti? Stai acasa! (VIDEO)

Vloggerul Mircea Bravo indeamna iar romanii sa iasa duminica la vot, printr-un nou clip deja devenit viral pe internet. Clipul prezinta povestea unui fost coleg de clasa din gimnaziu, Radu, care n-a prea fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )