Libnet.ro
UNICEF

12:00

Raed Arafat, anuntul momentului. Ce categorii noi de persoane se pot vaccina anti-Covid-19

Playtech Playtech,
Raed Arafat, anuntul momentului. Ce categorii noi de persoane se pot vaccina anti-Covid-19

Vesti extrem de bune au fost transmise in cursul acestei de dimineti de catre seful DSU. in urma demararii celei de-a doua etape de imunizare, Raed Arafat a anuntat ca exista posibilitatea imunizarii mai multor categorii de persoane, insa cu o conditie. Vaccinarea ar putea fi posibila pentru oricine doreste Cea de-a doua etapa de . continuă pe Playtech

Raed Arafat: Nicio doza de vaccin nu va fi aruncata. Daca raman doze se pot vaccina si persoane care nu se incadreaza in etapa a doua a imunizarii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, vineri, ca nicio doza de vaccin nu va fi aruncata. Daca vor ramane doze de ser acestea vor fi utilizate si pentru vaccinarea persoanelor care nu fac parte neaparat din cele incluse in etapa a doua, dar intr-un mod organizat.

Raed Arafat: Se pot vaccina impotriva COVID si persoanele care nu sunt in etapa a doua, daca raman doze nefolosite

In cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare se pot imuniza inclusiv persoanele care nu sunt incluse in aceasta faza, daca raman doze de vaccin nefolosite, a declarat, vineri, la Digi FM, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. incepand de astazi, de la ora 15. 00, se pot programa pentru vaccinare persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici si angajatii din mai multe domenii considerate esentiale.

Raed Arafat: Nu trebuie pierdute dozele care ar ramane, din lipsa prezentarii unor persoane care initial s-au inscris pe lista

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, la Antena 3,ca nu trebuie pierdute dozele care ar ramane, din lipsa prezentarii unor pesoane care unitial s-au inscris pe.

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Decizia luata de seful DSP

Ce a facut Raed Arafat in scandalul anului cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a povestit ce a facut seful ISU dupa ce presa a scris despre FCSB ca ar trebui sa intre in carantina la venirea din cantonamentul din Turcia. Gigi Becali acuza presa ca ii pune in cap lumea fotbalului. Ce a facut .

Anuntul momentului de la Guvern: ce se intampla cu salariul minim. Toti romanii trebuie sa stie acum

Anuntul momentului vine de la Guvern si se refera la salariul minim. Guvernul se pregateste sa oficializeze cresterea salariului minim in sedinta de miercuri, 13 ianuaire. Salariul minim.

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021. Ministrul Muncii a facut anuntul momentului chiar azi

Dupa o intalnire cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si HoReCa, ministrul Muncii a anuntat pe Facebook ca, masurile de sprijin pentru angajatorii si angajatii din sectoarele vulnerabile, care au fost in vigoare si anul trecut, vor fi prelungite. Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021 Ministrul Muncii si Protectiei Sociale sustine ca discutiile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )