Libnet.ro
UNICEF

16:46

S-a realizat un vaccin anti-Covid care ar oferi imunitate pe viata. Cine l-a dezvoltat si cum functioneaza

Playtech Playtech,
S-a realizat un vaccin anti-Covid care ar oferi imunitate pe viata. Cine l-a dezvoltat si cum functioneaza

Este o cursa contracronometru in ceea ce priveste dezvoltarea de unui vaccin care sa ne apere impotriva coronavirusului si care sa stopeze pandemia. Un vaccin impotriva coronavirusului care. continuă pe Playtech

Oamenii de stiinta belgieni au creat un vaccin care ar oferi imunitate pe viata

O echipa de cercetatori belgieni sustine ca vaccinul lor, aflat in studii clinice, ar avea potentialul sa ofere imunitate pe viata, fiind dezvoltat dupa o tehnologie diferita de a serurilor existente, relateaza Digi 24.

Belgienii au realizat un vaccin anti-Covid care ar oferi imunitate pe viata

Un vaccin impotriva coronavirusului care ofera imunitate pe viata, asta promit mai multi cercetatori din Belgia. Oamenii de stiinta de la Institutul Rega al renumitei Universitati Catolice din Leuven sustin ca vaccinul produs de ei va fi o alternativa viabila la celelalte de pana acum, relateaza Digi24.

UPDATE A patra transa de vaccin antiCovid a ajuns in Romania. Cum se impart Din 15 ianuarie se intra in a doua etapa de vaccinare care vizeaza persoanele in varsta si cu boli cronice

A patra transa de vaccin Pfizer a ajuns luni dimineata in Romania, cele 150. 150 de doze fiind transportate cu aeronavele care au aterizat pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara urmand sa fie distribuite la Institutul Cantacuzino din Capitala si catre centrele din tara. Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat duminica seara ca din 15 ianuarie se intra in a doua etapa a campaniei de vaccinare, care este destinata tuturor persoanelor cu varsta peste 65 de ani si cele cu boli cronice.

Biden va primi a doua doza de vaccin antiCovid

Presedintele ales american Joe Biden va primi luni a doua doza de vaccin impotriva COVID-19, la trei saptamani dupa prima injectie a carei administrare a fost transmisa in direct la televiziune pentru a incuraja populatia sa faca acelasi lucru, a anuntat echipa sa de tranzitie, citata de France Presse.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )