Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai docile animale ucid cei mai multi oameni

Playtech Playtech,
Cele mai docile animale ucid cei mai multi oameni

Mii de oameni mor anual din cauza anumitor specii de animale care ii ataca. Surprinzator, nu sunt cele mai periculoase sau cele mai infricosatoare care fac cele mai multe victime. Spre deosebire de noi oamenii, niciun animal nu are de gand sa lanseze un genocid impotriva noastra, dar se intampla ca foarte multe persoane sa []. continuă pe Playtech

Creatura care omoara intr-o zi mai multi oameni decat au ucis rechinii intr-o suta de ani. E probabil si la tine in casa

Exista o creatura care ucide in fiecare zi mai multi oameni decat au omorat rechinii intr-o suta de ani. Si e peste tot. Este vorba despre banalul tantar. Statistica apare intr-un articol postat de m.

Cum arata lista de cumparaturi si portofelul romanilor: cele mai mari cheltuieli, legate de alimentatie si locuinta

Millennials sunt mai independenti in ceea ce priveste deciziile de cumparare, dar isi depasesc bugetele lunare. Baby Boomers si reprezentantii Generatiei Z economisesc cel mai mult, in timp ce cei din Generatia X au cele mai mari venituri, dar si.

Care sunt bancile din R. Moldova cu cele cele mai mari performante obtinute in 2018

Moldova Agroindbank, urmata de Mobiasbanca, Moldindconbank si Victoriabank se claseaza in topul bancilor comerciale cu cele mai bune performante. Topul a fost realizat in urma aplicarii metodologiei clasamentului performantei bancare, la sfarsitul lunii martie 2018, de catre expertii Centrului analitic independent Expert-Grup.

Aproape 40.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Dolj, Arad si Sibiu

Aproape 40. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Dolj, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu si Bacau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Dezbatere privind siguranta si eficienta vaccinurilor: Vaccinurile salveaza vieti. Sunt printre cele mai sigure medicamente

Vaccinurile salveaza vieti, a subliniat, vineri, medicul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, la o dezbatere privind siguranta si eficienta vaccinurilor, organizata de Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente, in contextul marcarii la nivel global a Saptamanii Imunizarii. La randul sau, Sandra Alexiu, presedintele Asociatiei Medicilor de Familie Bucuresti - Ilfov, a subliniat ca vaccinurile sunt, probabil, printre cele mai sigure medicamente.

WADA: Italia, tara cu cele mai multe ncalcari ale regulamentului antidoping n 2016; Romnia ocupa locul 11

Italia este tara cu cele mai multe incalcari ale regulamentului antidoping pe parcursul anului 2016 147), conform datelor prezentate de Agentia Mondiala Antidoping AMA/WADA), in timp ce Romania se afla pe locul 11, cu 46 de cazuri.

Cele mai bizare superstitii ale romanilor. intamplarile banale care aduc noroc sau schimba in rau destinul oamenilor

Romanii au fost priviti din cele mai vechi timpuri ca un popor superstitios, care isi uimea oaspetii cu credintele sale neobisnuite si strictetea cu care tinea la ele.

Secretele de frumusete ale imparatesei Sissi, una dintre cele mai frumoase femei din istorie

Celebra imparateasa Sissi a Austriei a fost una dintre cele mai frumoase femei ale epocii. Sotia imparatului Franz Joseph era obsedata de aspectul obrazului si al parului ei lung si bogat, de silueta ei ca .

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume, iNCHIS. Politia a arestat mai multe persoane

Unul dintre cele mai mari site-uri din lume a fost inchis, anunta autoritatile britanice. Mai multe persoane au fost arestate in aceasata descindere la care au participat cinci tari. Hackeri din intreaga.

Cele mai multe tranzactii cu criptomonede au loc pe platformele din Malta

Majoritatea operatiunilor de pe platformele de tranzactionare de criptomonede au loc in Malta, stat care vrea sa isi mareasca avutia devenind una dintre jurisdictiile cele mai prietenoase pentru un sector care ingrijoreaza autoritatile de reglementare din alte tari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )