Libnet.ro
UNICEF

17:46

Simulatorul care ii instruieste pe medici mai bine decat un profesor

Playtech Playtech,
Simulatorul care ii instruieste pe medici mai bine decat un profesor

Tehnologia si mai ales noile aparaturi le fac medicilor viata mult mai usoara. Cercetatorii au creat un dispozitiv prin care acestia isi pot imbunatati performantele in ceea ce priveste administrarea injectiilor. Administrarea anumitor tratamente pe cale injectabila, cum ar fi epiduralele, pot fi dificile si pentru cei mai experimentati medici. O echipa de cercetatori sustin []. continuă pe Playtech

Sprijin financiar oferit de Primaria Capitalei pentru pensionarii cu venitul mai mic decat salariul minimpentru achizitionarea unei perechi de ochelari

Primaria Capitalei vrea sa ofere un sprijin financiar de pana la 250 de lei pensionarilor care au pensia mai mica decat salariul minim net pe economie, pentru achizitionarea unei perechi de ochelari, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Sprijin financiar oferit de Primaria Capitalei pentru pensionarii cu pensia mai mica decat salariul minim net pe economie pentru achizitionarea unei perechi de ochelari

Primaria Capitalei vrea sa ofere un sprijin financiar de pana la 250 de lei pensionarilor care au pensia mai mica decat salariul minim net pe economie, pentru achizitionarea unei perechi de ochelari, potrivit.

Coreea de Nord se prabuseste! Situatia e mai grea decat foametea de acum doua decenii

Coreei de Nord trece printr-o situatie imposibila din cauza prabusirii PIB-ului care atreneaza o recesiune mai mare decat cea de acum doua decenii. Economia republicii asiatice a scazut cu 3,5% anul trecut,.

Esti de acord? Femeia pe care 1 din 6 barbati o considera mai sexy decat sotia

Un studiu realizat pe 1. 500 de barbati casatoriti a scos la iveala amanunte incredibile, chiar daca sunt cat se poate de reale. Rezultatele au aratat ca 1 din 6 isi considera soacrele mai sexy decat.

Ion Tiriac, despre trairile Mihaelei Buzarnescu de pe teren: Daca ar lupta doar cu adversarul ar fi mult mai bine

Mihaela Buzarnescu a ajuns in semifinale la BRD Bucharest Open, iar victoria cu Yafan Wang de vineri a fost vazuta din tribune si de Ion Tiriac. Daca ar lupta doar cu adversarul ar fi mult mai bine, vorbeste mult si se deconcentreaza. Are o viteza de executie foarte placuta, a precizat omul de afaceri facand referire la numarul 25 din clasamentul WTA.

ASF a cheltuit 1 mil. dolari cu salariile sefilor in 2017. Leonardo Badea, venituri lunare mai mari decat Mugur Isarescu

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a cheltuit anul trecut circa 4,2 mil. lei 0,93 mil. euro / 1 mil. dolari) cu salariile si indemnizatiile celor noua membri ai Consiliului, cel mai mare salariu lunar fiind incasat de presedintele Leonardo.

Vremea a luat-o razna! La Polul Nord e mai cald decat in Romania. Pe litoral a fost URGIE (VIDEO)

Vremea a luat-o razna. Si nu doar in Romania, ci in intreaga lume! Daca in tara noastra am avut parte de mai multe fenomene meteo extreme, la Polul Nord. este canicula! Nu este o gluma! Temperaturile.

Valean: Custodele din ariile naturale protejate nu poate fi nlocuit cu statul care este cel mai prost administrator

Europarlamentarul Adina Valean, presedinte al Comisiei de Mediu din Parlamentul European, critica decizia Guvernului de a elimina prin ordonanta custozii din ariile naturale protejate. Custodele poate fi reglementat mai strict, atributiile impartite mai echilibrat intre autoritatile statului si custode, dar acesta nu poate fi desfiintat si inlocuit cu statul care este dovedit) cel mai prost administrator, se arata intr-un comunicat de presa al europarlamentarului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )