Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tesla Model X este cea mai sigura masina de tip SUV din toate timpurile

Playtech Playtech,
Tesla Model X este cea mai sigura masina de tip SUV din toate timpurile

NHTSA, cea mai importanta autoritate de testare a sigurantei autovehiculelor a certificat Tesla Model X ca fiind cea mai sigura masina SUV. La nivel international, exista mai multe autoritati responsabile cu testarea anumitor aspecte ale masinilor aflate in circulatie. NHTSA sauNational Highway Transportation Safety Administration este numele institutului din Statele Unite ale Americiii care, printre []. continuă pe Playtech

Tesla Model X este cea mai sigura masina din toate timpurile de tip SUV

NHTSA, cea mai importanta autoritate de testare a sigurantei autovehiculelor a certificat Tesla Model X ca fiind cea mai sigura masina SUV. La nivel international, exista mai multe autoritati responsabile cu testarea anumitor aspecte ale masinilor aflate in circulatie. NHTSA sauNational Highway Transportation Safety Administration este numele institutului din Statele Unite ale Americiii care, printre [].

Mituri despre paine: Care este cea mai potrivita pentru sanatatea ta

Painea este unul dintre cele mai consumate alimente de pe intreaga planeta si ne ofera o mare parte a necesarului zilnic de calorii. Din pacate, exista numeroase mituri referitoare la care este cea mai buna paine pentru sanatatea ta si o cultura intreaga s-a dezvoltat in jurul acestor pareri. insa desi oamenii sustin sus si [].

Toyota este cea mai valoroasa marca auto din lume

Toyota, unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume, a fost desemnat, pentru a zecea oara, cel mai valoros brand auto din lume.

Alain Delon a primit Premiul pentru intreaga cariera din partea TIFF: Am cea mai frumoasa meserie din lume

Actorul francez Alain Delon a primit, sambata seara, in cadrul Galei TIFF, Premiul pentru intreaga cariera, el afirmand in fata publicului care l-a aplaudat minute in sir ca ceea ce si-a dorit cel mai mult in viata a fost sa faca ce isi doreste si ca actoria este cea mai frumoasa meserie din lume.

Globalworth vrea sa atraga 550 de milioane de euro, lansand cea mai mare emisiune de obligatiuni corporative din Romania

Compania Globalworth a lansat o emisiune de euro-obligatiuni corporate prin care doreste sa atraga 550 de milioane de euro. Aceasta este cea mai mare emisiune de obligatiuni de catre o companie care activeaza in Romania.

Primaria capitalei spune ca, la solicitarea bucurestenilor, a prelungit perioada de inscrieri in concursul Cea mai frumoasa fatada

Perioada de inscriere la concursul cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada este prelungita de Primaria Municipiului Bucuresti pana pe 20 august ca urmare a solicitarilor venite din partea locuitorilor capitalei, potrivit unui comunicat al PMB.

Am retinut remarca lui Trump privind lupta anticoruptie; cea mai grava forma de coruptie este abuzul de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca a retinut remarca lui Donald Trump privind lupta anticoruptie si statul de drept, adaugand ca cea mai grava forma de coruptie este de abuzul de putere manifestat la nivelul conducerii unor institutii care a dus la transformarea luptei anticoruptie in instrument politic.

Pupaza Roz a prelungit perioada de inscrieri in concursul Cea mai frumoasa fatada. Pentru ca misiunea e ATAT de grea, Internetul sare in ajutorul Gabrielei Firea si decide singur care e balconul castigator (FOTO)

Perioada de inscriere in concursul Cea mai frumoasa fatada / cel mai frumos balcon / cea mai frumoasa gradina a fost prelungita pana la 20 august, ca urmare a solicitarilor.

Primaria Capitalei prelungeste, la cererea cetatenilor, perioada de inscriere la concursul Cea mai frumoasa fatada

Primaria Capitalei prelungeste, la cererea cetatenilor, pana in 20 august perioada de inscriere la concursul Cea mai frumoasa fatada, cu premii in valoare totala de 214. 000 lei pentru cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa gradina sau cea mai frumoasa fatada.

Grupul Prysmian a inaugurat cea mai mare fabrica a sa de cabluri de fibra optica din Europa

Grupul Prysmian, producator de cabluri si sisteme electrice de telecomunicatii, a inaugurat ieri, la Slatina, cea mai mare fabrica a sa de cabluri de fibra optica din Europa, reprezentand o investitie de 25 de milioane de euro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )