Libnet.ro
UNICEF

20:45

Toate miscarile pro-independenta din Europa de care nu ai auzit

Playtech Playtech,
Toate miscarile pro-independenta din Europa de care nu ai auzit

Problemele cu autonomia anumitor parti din Europa merg dincolo de Catalonia. in functie de ce se intampla in Spania, multe state din Europa ar putea avea miscari in acest sens. Cum arata insa continentul acum si cate state mici vor sau ar vrea independenta? Catalonia tine cald subiectul autonomie in Europa si a venit intr-un []. continuă pe Playtech

Primarul Timisoarei ameninta ca va face companie Enel de ras in toata Europa: Suntem primul oras din Europa in care s-a introdus iluminatul public stradal, iar Enel ne lasa in bezna seara de seara

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat vineri ca va incepe sa faca 'de ras, in toata Europa, pe toate canalele' compania Enel, care lasa in bezna in mod repetat si foarte des cartiere intregi din Timisoara, si a mentionat ca va cauta o modalitate sa o dea in judecata, pentru a-i cere despagubiri.

Bloomberg: Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa Centrala si de Est. Balbaielile politice si instabilitatea isi fac simtite efectele

Romania poate fi cea mai slaba veriga din Europa centrala si de Est, noteaza jurnalistii de la Bloomberg intr-o analiza in care atrag atentia asupra faptului ca modificarile.

Asa va arata primul restaurant subacvatic din Europa (FOTO)

Primul restaurant subacvatic din Europa se va deschide in Norvegia si se va numi Under. Lucrarile vor incepe in luna februarie 2018 si se vor finaliza in 2019. Jumatate din local va.

Unde se afla biserica din Romania care l-a impresionat pe Nicolae Ceausescu

Cetatea Prejmer care adaposteste Biserica Fortificata din localitate este una dintre cele mai bine pastrate fortificatii din Europa, dar si cel mai vechi monument istoric din Brasov. Construita de Teutoni,.

GRAFIC Jumatate dintre antreprenorii romani din industriile creative spun ca au nevoie de fonduri europene pentru afacerile lor. Care sunt problemele care trag in jos aceste firme

Circa 45% dintre antreprenorii creativi spun ca ar vrea sa isi extinda afacerile in urmatorul an, dar multi se tem de surprizele din zona politica si economica si de dificultatea de a gasi forta de munca potrivita, arata un stiudiu realizat de Exact Cercetare si Consultanta si UniCredit Bank.

Bad Rabbit face RAVAGII in calculatoarele din Europa: Un nou atac MASIV de tip ransomware

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit trad. : Iepurele cel rau) si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie,.

Un nou atac cibernetic face ravagii in calculatoarele din Europa

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie, aproximativ 200 de tinte,.

Bad Rabbit, un nou atac ransomware, face ravagii in calculatoarele din Europa

Un recent atac ransomware, cunoscut sub denumirea Bad Rabbit si care are legaturi certe cu atacul ExPetr, care a avut loc in luna iunie a acestui an, a afectat, pe 24 octombrie, aproximativ 200 de tinte, localizate in Rusia, Ucraina, Turcia si Germania, potrivit Mediafax.

Prima ZAPADA din Europa a cazut la Moscova (VIDEO)

Capitala Rusiei a fost lovita in noaptea de joi spre vineri de primul viscol din acest an. Mercurul din termometre a coborat sub 0 grade, iar pe alocuri a nins puternic. Pe principalele artere din.

O tara din Europa va renunta la cash din 2023

In acest moment, doar 18% din totalitatea tranzactiilor efectuate pe teritoriul tarii implica bancnotele fizice, informeaza World Economic Forum, dupa cum informeaza Gandul. Trecerea la un sistem.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )