Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adda a facut anuntul: Universul a lucrat si s-a intamplat ceva neasteptat

Playtech Playtech,
Adda a facut anuntul: Universul a lucrat si s-a intamplat ceva neasteptat

Adda este mai mult decat niciodata in vizorul internautilor, odata cu participarea la Asia Express. Ce veste a tinut sa impartaseasca solista cu cei care o urmaresc pe retelele de socializare si cum si-a bagat coada Universul in viata vedetei? Adda, anunt neasteptat. Cand ne mai contram Adda a fost la fel de transparenta cum . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Vesti bune pentru toti romanii din diaspora! Klaus Iohannis a facut anuntul mult asteptat

Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, o noua lege pentru romanii din diaspora. Ce se intampla cu cetatenii Romaniei care locuiesc in alte tari?! Cum vor vota romanii din diaspora la alegerile parlamentare Pe 6 decembrie, sunt programate alegerile parlamentare, iar votul romanilor care locuiesc in alte tari a fost intotdeauna unul extrem de important. Din .

Noi cazuri de Covid-19 la FCSB! Clubul a facut anuntul socant acum: cine are coronavirus din echipa

FCSB are meci joi, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Backa Topala, in turul 3 preliminar din Europa League. Misiunea formatiei lui Gigi Becali se anunta una absolut infernala. Asta pentru ca aproape intreg staff-ul echipei, in frunte cu Toni Petrea si Thomas Neubert, a fost deja confirmat ca infectat cu noul .

Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste. Este adevarat, chiar ea a facut anuntul

Puterea Dragostei, show-ul difuzat de Kanal D, a avut in doua sezoane adevarate frumuseti, cand vine vorba de concurente. Printre acestea s-a numarat si Marinela Mavrodin. Marinela de la Puterea Dragostei a primit cea mai buna veste Marinela Mavrodin, recunoscuta ca una din cele mai apreciate concurente, a aflat de curand ca va deveni mamica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )