Libnet.ro
UNICEF

18:15

Anunt exploziv in sistemul bancar romanesc: toti cei care au card si cont trebuie sa afle urgent

Playtech Playtech,
Anunt exploziv in sistemul bancar romanesc: toti cei care au card si cont trebuie sa afle urgent

Traditional, sistemul bancar a fost destul de conservator si cu greu a adoptat optiuni noi. Nu acelasi lucru se poate spune in 2020. Dupa Banca Transilvania, alta banca importanta din. continuă pe Playtech

Toti cei care stau la bloc trebuie sa afle. La blocuri se vor monta numai acest tip de repartitoare

Se schimba legea, iar noile reglementari ii vizeaza pe toti cei care stau la bloc. Iata ce trebuie sa stii daca te numeri printre ei. Un proiect de lege aflat in dezbatere la Ministerul.

Vestea zilei pentru toti cei care au credite la banci. Nu s-a mai intamplat din 2017

O veste buna in vremuri complicate tocmai a venit de la BNR. ROBOR la trei luni scade si atinge cel mai mic nivel din 6 februarie 2018 incoace. Indicele la sase luni a ramas la acelasi nivel.

Ce spune Orban despre inregistrarea cu Nicusor Dan: Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze

Toti mafiotii si toti interlopii care au trait bine sub guvernarea locala PSD incearca disperati sa-l discrediteze pe Nicusor Dan, a afirmat marti liderul PNL, intrebat despre inregistrarea unei discutii intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor.

Veste importanta pentru toti romanii care stau la bloc. Preturile vor fi mai mici

Marti, Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu a dat o veste importanta pentru romanii care locuiesc la bloc. Ce preturi se vor micsora din aceasta iarna. Veste importanta pentru romanii care stau la bloc Potrivit ministrului Economiei, gazele naturale s-au ieftinit in Romania. Acesta da asigurari romanilor ca pretul gazelor din acest .

Mihaela: Stiti ce puteti face voi, cei care ati avut COVID, donand plasma? Sa salvati viata unui om! Adica sa fiti un EROU. Pentru mama, plasma a fost o mana de ajutor sa i se stabilizeze starea pentru cateva zile

671 de romani au donat plasma pentru tratarea pacientilor infectati, in primele 4 luni de la debutul colectarii de plasma. Dupa simplificarea procedurilor, numarul a crescut. Printre cei care au primit plasma se numara si mama Mihaelei. Mama mea are 52 de ani, este asistenta medicala in Spitalul Municipal Radauti. Lucreaza acolo de-o viata. Totul a inceput cu secretii nazale si febra.

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa afle urgent: greseala fatala care face paguba imensa in buget

Romanii au ajuns sa foloseasca destul de des cardul bancar. Dar inca sunt lucruri pe care ar trebui sa le stie tocmai ca sa nu piarda repede foarte multi bani. Ce ar trebui sa stie toti.

Anuntul alarmant al diminetii pentru toti cei cu masini pe motorina si benzina. Se intampla cu combustibilul

In ciuda pretului bun la pompa de care s-au bucurat soferii, situatia se va schimba. Ultimele date arata la ce sa fii atent si ce duce la cresterea pretului. Conform ultimelor date, pe 16.

Dezastru pentru toti cei cu masini pe benzina si motorina. Aceste masini vor fi interzise in Europa

Guvernele din toata lumea cauta solutii pentru a reduce poluarea, iar masinile pe benzina si motorina sunt primele vizate. Comisia Europeana vine cu un plan extrem de ambitios, care are.

Tara unde cei care nu poarta masca si nu cred in Covid sunt obligati sa ingroape mortii de coronavirus

In intreaga lume, guvernele incearca sa-i convinga pe oameni de pericolul pe care il reprezinta infectarea cu Covid-19, in speranta ca pandemia poate fi invinsa. Purtarea mastilor de protectie este recomandata de toti specialistii si reprezinta principala arma impotriva coronavirsului.

Medic roman stabilit in Belgia, mesaj ferm pentru cei care se plang din cauza mastii: De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul si tot astept sa ma sufoc, sa ma ia ameteala, sa nu mai pot gandi coerent de la atata CO2 inspirat

Un medic roman stabilit in Belgiaa transmis un mesaj ferm celor care insista ca se sufoca din cauza purtarii masti. Ana Cichirea, care sta cu doua masti pe fata, cinci zile pe saptamana,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )