Libnet.ro
UNICEF

18:30

Anunt important de la Banca Transilvania: 700 de milioane de lei pentru cine alege sa faca asta

Playtech Playtech,
Anunt important de la Banca Transilvania: 700 de milioane de lei pentru cine alege sa faca asta

Banca Transilvania are un anunt important pentru toti clientii sai si nu numai. Pune la bataie 700 de milioane de lei pentru cei care aleg sa faca acest lucru. Banca Transilvania sustine ca. continuă pe Playtech

Banca Transilvania ofera asa ceva pentru zeci de mii de romani, dar prea putini stiu asta

Evenimentele din 2020 a fortat bancile sa se digitalizeze mai rapid. Iar Banca Transilvania are o optiune de care clientii ar trebui sa stie. ii scapa de foarte multe batai de cap. Banca.

Banca Transilvania, anunt pentru toti clientii. Ramai fara bani daca nu respecti aceasta regula

Banca Transilvaniei vine cu un anunt important pentru toti clientii. Cum risca romanii sa ramana fara bani daca nu respecta ultima regula a bancii? in ce costa atentionarea clientilor? Iata mesajul institutiei, dar si cum sa procedeze clientii pentru e evita totul! Banca Transilvania, anunt important pentru romani! Banca Transilvania are o buna parte din .

Banca Transilvania prinde viteza inainte de includerea in indicii FTSE

ACTUALIZARE - Actiunile Banca Transilvania TLV) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri la pretul de 2,535 lei, in crestere cu 1,4%, pe fondul unei valori tranzactionate de 26,38 milioane de lei, cel mai mare rulaj din prima sedinta a saptamanii. --- *Conform datelor de la 24 iulie, ponderea celor doua companii de la BVB in indicele FTSE Emerging ar fi fost de 0,038% Actiunile Banca Transilvania TLV) una dintre cele doua companii care incepand de saptamana viitoare vor intra in indicii agentiei FTSE Russell, ca urmare a trecerii pietei noastre de capital in categoria celor emergente secundare s-au inscris, incepand cu luna august, pe un trend ascendent care le-au propulsat in apropierea maximului de 2,635 lei inregistrat in luna ianuarie.

TUDOR CIUREZU: Costurile generate de creditul luat pentru plata dividendelor au fost de 0,19 milioane lei

Costurile totale generate de obtinerea creditului de la Banca Transilvania TLV) pentru plata dividendelor, inclusiv cele aferente constituirii si inregistrarii garantiilor la care s-a obligat societatea, pentru perioada de 53 zile care s-a scurs de la obtinerea creditului si pana la rambursarea integrala, au fost in suma de 0,198 milioane de lei, se arata intr-un raport al SIF Oltenia semnat de presedintele Tudor Ciurezu, ce a fost publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Anunt important de la Bruxelles! Ce a putut sa spuna Ursula von der Leyen despre Romania

Un anunt important a venit de la Bruxelles! Ursula von der Leyen, presedinta CE, in primul sau discurs despre starea Uniunii, a spus despre medicii romani care au tratat pacienti in Italia ca sunt un exemplu de solidaritate. Presedinta CE mai este de parere ca Rusia ramane un regim politic ostil, iar parteneriatul cu SUA .

Romaero a imprumutat inca 14 milioane lei de la CEC Bank

Romaero, companie de stat specializata in productie, servicii si cercetare-dezvoltare in domeniul aeronauticii pentru aeronave civile si militare de pasageri sau cargo, a obtinut o a doua finantare bancara de la CEC Bank, de 14 milioane de lei, pe langa finantarea de 45 milioane lei de luna trecuta, conform news. ro.

Cine este castigatorul de la Loto 6 din 49. Ce va face Adrian cu 3,37 milioane lei

Castigatorul premiului de peste 3,37 de milioane de lei la tragerea principala Loto 6 din 49 si-a ridicat premiul. Ce va face tanarul de 30 de ani cu banii si ce mesaj le-a transmis tuturor jucatorilor. Cine este tanarul care a castigat peste 3,37 de milioane de lei la Loto 649. Are doar 30 de .

Firmele IT atrag atentia asupra unor nereguli in ceea ce priveste ajutorul de 2.500 lei pentru laptopuri dat de Guvern

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii IT atrage atentia ca e nevoie de mai multe informatii legat de procesul de restituire a diferentelor de bani in cazul in care valoarea echipamentelor achizitionate de angajator este mai mica de 2. 500 de lei pentru fiecare telesalariat si mai subliniaza alte cateva neclaritati.

Cum isi vor desfasura activitatea cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti, dar fiind contextul pandemic. Anunt important pentru studenti

Cele 19 facultati ale Universitatii din Bucuresti UB) au stabilit modalitatile de desfasurare a activitatilor academice in anul universitar 2020-2021, majoritatea optand pentru sistem mixt, informeaza un.

ANDREI RADULESCU, BANCA TRANSILVANIA: Ritmul anual al constructiilor - in accelerare in iulie, spre maximul din martie

Statisticile publicate ieri de INS privind evolutia sectorului constructiilor in iulie indica revenirea pe crestere lunara si accelerarea dinamicii anuale spre maximul atins in luna martie, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Potrivit acestuia, evolutia vine pe fondul mix-ului relaxat, fara precedent, de politici economice in implementare in tara noastra.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )