Libnet.ro
UNICEF

07:45

Anunt important de la Bruxelles! Ce a putut sa spuna Ursula von der Leyen despre Romania

Playtech Playtech,
Anunt important de la Bruxelles! Ce a putut sa spuna Ursula von der Leyen despre Romania

Un anunt important a venit de la Bruxelles! Ursula von der Leyen, presedinta CE, in primul sau discurs despre starea Uniunii, a spus despre medicii romani care au tratat pacienti in Italia ca sunt un exemplu de solidaritate. Presedinta CE mai este de parere ca Rusia ramane un regim politic ostil, iar parteneriatul cu SUA . continuă pe Playtech

URSULA VON DER LEYEN, PRIMUL DISCURS DESPRE STAREA UNIUNII EUROPENE: Bugetul Uniunii Europene va fi folosit pentru educatia cu privire la rasism si prejudecatile societale

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustine astazi primul sau discurs privind starea Uniunii, in Parlamentul European.

Dan Nica: Ursula von der Leyen a preluat propunerea privind instituirea salariul minim la nivel european

Liderul europarlamentarilor PSD Dan Nica a anuntat ca presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a preluat propunerea grupului politic SD privind instituirea salariului minim la nivel european, conform unui comunicat de presa. Este un semnal incurajator privind noile politici sociale ale Comisiei Europene, atat de asteptate de cetatenii afectati de criza economica declansata de pandemie, precizeaza Nica.

DAN NICA: Ursula von der Leyen a preluat propunerea privind instituirea salariul minim la nivel european

Liderul europarlamentarilor PSD Dan Nica a anuntat ca presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a preluat propunerea grupului politic S and D privind instituirea salariului minim la nivel european, conform unui comunicat de presa. Este un semnal incurajator privind noile politici sociale ale Comisiei Europene, atat de asteptate de cetatenii afectati de criza economica declansata de pandemie, precizeaza Nica. El a apreciat si decizia anuntata de presednta CE de infiintare a unei agentii europene pentru gestionarea riscurilor transfrontaliere, conform news. ro.

Tensiunile din Belarus, pe masa Comisiei Europene. Ursula von der Leyen: Spun acest lucru tare si raspicat

Ursula von der Leyen intervine in conflictul din Belarus, unde Aleksandr Lukasenko tine cu dintii de putere, prin intermediul regimului sau represiv, in ciuda protestelor de mare amploare. Presedintele.

VIDEO Ursula von der Leyen, primul discurs privind starea UE: Emisiile de gaze cu efect de sera, reduse cu 55% in 2030, in raport cu 1990 UE va infiinta o agentie de cercetare biomedicala, asa cum exista in Statele Unite

Planul de relansare post-Covid de 750 miliarde euro va fi finantat in proportie de 30% prin obligatiuni verzi, a afirmat miercuri sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a sustinut miercuri discursul privind starea UE, potrivit AFP. Aceasta a facut apel la crearea unei Uniuni a sanatatii si a anuntat ca va propune reducerea cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera in 2030 in raport cu nivelul din 1990, fata de obiectivul actuat fixat la -40%.

Ursula von der Leyen sustine astazi primul sau discurs privind starea Uniunii Europene

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustine astazi primul sau discurs privind starea Uniunii, in Parlamentul European.

Ursula von der Leyen sustine miercuri primul sau discurs privind starea Uniunii. Raport: Se asteapta ca somajul sa creasca pana la 9 %

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustine miercuri primul sau discurs privind starea Uniunii, in Parlamentul European. Somajul din UE ar putea ajunge pana la 9 % in 2020, acesta afectand in mod disproportionat femeile, tinerii, lucratorii slab calificati si pe cei cu contracte temporare, releva Raportul Comisiei Europene privind starea Uniunii in 2020.

Ursula von der Leyen:Vrem sa ne sa asiguram ca fondurile europene sunt protejate in fata coruptiei

Sefa Comisiei Europene a anuntat, in primul sau discurs despre starea Uniunii, crearea unei agentii de cercetare si dezvoltare biomedicala la nivel european, asa cum exista in Statele Unite. Ea a mai avertizat ca executivul european vrea sa se asigure ca fondurile europene sunt protejate in fata coruptiei, acest tel fiind nenegociabil.

Von der Leyen catre guvernul britanic: Thatcher nu si-ar fi incalcat cuvantul

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a invocat-o pe Margaret Thatcher, Doamna de Fier a Marii Britanii, intr-un discurs in care a criticat vehement intentia guvernului britanic de a revizui unilateral acordul privind Brexit, subliniind ca este o chestiune de drept si incredere si buna credinta, relateaza Politico. VIDEO Ursula von der Leyen, primul discurs privind starea UE: Emisiile de gaze cu efect de sera, reduse cu 55% in 2030, in raport cu 1990 UE va infiinta o agentie de cercetare biomedicala, asa cum exista in Statele Unite .

Presedinta Comisiei Europene, la primul sau discurs despre Starea Uniunii. Von der Leyen a pledat pentru actiuni la nivel de pandemie, clima, migratie si drepturi umane (VIDEO)

Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, a promis un nou obiectiv privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in Europa, miercuri, cand a sustinut primul sau discurs de referinta cu privire la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )