Libnet.ro
UNICEF

09:45

Anunt important pentru toti soferii din Romania: se intampla cu preturile la benzina si motorina

Playtech Playtech,
Anunt important pentru toti soferii din Romania: se intampla cu preturile la benzina si motorina

Pretul benzinei si al motorinei este unul de interes pentru toti soferii din Romania. Iar OMV Petrom vine acum cu propriile estimari, revizuite si adaptate mersului economiei din acest. continuă pe Playtech

Toti profesorii din Romania ar putea primi un spor lunar de 2.000 lei, ca stimulent de risc in pandemie

Cadrele didactice, cat si personalul didactic auxiliar si nedidactic, din invatamantul de stat si particular, vor primi un stimulent de risc in cuantum de 2. 000 de lei, respectiv 1. 500 de lei lunar, conform unui proiect de lege initiat de PSD si adoptat luni de Senat.

Amenzi rovinieta 2020. Detaliul secret pe care toti soferii romani trebuie sa il afle despre penalizare

Amenzi rovinieta 2020. Exista un detaliu secret pe care toti soferii din Romania ar trebui sa il afle. Toti soferii care circula cu masina pe reteaua de drumuri din tara noastra trebuie sa achite taxa de drum, cunoscuta si sub numele de vinieta sau rovinieta. Astfel, pentru a preantampina amenzile pentru rovinieta, soferii se pot .

Masca in scoli nu ar mai fi obligatorie! Orasul din Romania unde s-ar lua aceasta decizie

Anunt important pentru elevi si parinti! Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli. Demersurile au fost incepute deja in unul dintre judetele Romaniei. Masca nu ar mai fi obligatorie in scoli Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean din Harghita, doreste ca purtarea mastii sa fie facultativa in clasele primare, dat fiind ca masca dauneaza sanatatii .

Pas important pentru cuplurile LGBT din Romania: Absenta recunoasterii constituie discriminare pe motive de orientare sexuala

Dunja Mijatovic, Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul Consiliului Europei, si-a publicat, luni, observatiile scrise cu privire la cazul Florin Buhuceanu si Victor Ciobotaru impotriva Romaniei si la alte 12 cazuri, care se refera la absenta unui cadru legal pentru recunoasterea relatiilor stabile de acelasi sex in Romania.

Atentie, soferi. Schimbarea radicala din Codul Rutier. Este vorba despre permisul de conducere

Un proiect de lege va schimba fundamental Codul Rutier. Soferii romani care locuiesc in strainatate ar putea beneficia de avantaje substantiale atunci cand vor dori sa isi schimbe permisele de conducere. Anunt important pentru toti romanii stabiliti in strainatate. Cum se vor preschimba permisele de conducere expirate? Un proiect de lege, care acum se afla .

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Se intampla de la 1 ianuarie 2020 cu caldura

Ajutorul pentru incalzirea locuintei devine o amintire frumoasa dupa iarna 2020-2021. Astfel, incepand cu aceasta data, ajutorul pentru incalzire va fi inlocuit cu venitul minim de incluziune. Potrivit noilor prevederi legale, suplimentul financiar va trebui solicitat primariei, pentru ca el nu se va mai acorda automat. Vesti proaste pentru o mare parte dintre romani. Ce .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Scumpirea care vine la iarna peste noi

Sunt vesti proaste pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Pretul gazului marfa va creste in iarna aceasta, insa acest lucru nu se va resimti in facturi, astfel ca majoritatea consumatorilor casnici vor plati preturi similare ca cele pe care le platesc acum, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Anunt pentru toti .

Drumul din Romania care va scoate din izolare o zona turistica spectaculoasa. Unde vei putea calatori in curand

Toamna superba invita oamenii la munte, in inima Apusenilor, loc unde spectacolul naturii este fascinant. Se numeste Transalpina de Apuseni, una dintre bogatiile Romaniei, care se afla in plin proces de modernizare. Oficialii promit ca, in maximum doi ani, soferii vor putea traversa o mare parte a muntilor, de la est la vest, pe o .

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )