Libnet.ro
UNICEF

13:15

Anunt important! Ce le pregatesc membrii PNL romanilor, in cazul in care vor castiga alegerile anticipate

Playtech Playtech,
Anunt important! Ce le pregatesc membrii PNL romanilor, in cazul in care vor castiga alegerile anticipate

In aceste zile, odata cu votul negativ an Senatul Romaniei pe OUG alegeri anticipate, apar tot mai multe tensiuni si declaratii ale oficialilor, care-mai-de-care, mai alarmante si, unele, chiar scoase din context. Anunt important Zilele trecute Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat ca apar tot mai multe informatii potrivit carora votul pentru investirea Guvernului, in plenul . continuă pe Playtech

Anunt important! Ce risca romanii, care au cont bancar, daca nu isi actualizeaza datele personale la banca

Stim ca, de cele mai multe ori, actualizarea datelor personale poate parea un proces mai mult birocratic. Totusi, conform cerintelor legale privind cunoasterea clientelei acest proces este obligatoriu. Pentru a beneficia in continuare de toate serviciile, marea majoritate a bancilor din Romania au trimis clientilor, pe mail, o instiintare pentru a-si actualiza datele. Exista si .

Schimbari majore la ANAF! Ce se va intampla la descinderi. Anunt important pentru romani

Se anunta o reforma la ANAF, iar inspectorii antirauda vor fi inarmati pana in dinti. Se vor face disponibilizari, iar inspectorii antifrauda vor primi pistoale, electrosocuri si spray paralizant pentru descinderile la care participa. Schimbari majore la ANAF! Ce se va intampla la descinderi Florin Citu merge inainte cu reforma ANAF. Proiectul de modernizare a .

PNL cauta candidatul care sa aiba cele mai mari sanse sa scoata PSD departe de Bucuresti

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a precizat, luni seara, la TVR, ca PNL va definitiva lista candidatilor pentru alegerile locale in prima jumatate a lunii martie. in prima jumatate a lunii martie vom.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )