Libnet.ro
UNICEF

18:30

Anunt de ultima ora de la Antena 1! Andreea Berecleanu, inlocuita de la Observator dupa 10 ani. Cine va prezenta jurnalul de stiri

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora de la Antena 1! Andreea Berecleanu, inlocuita de la Observator dupa 10 ani. Cine va prezenta jurnalul de stiri

Andreea Berecleanu este de ani buni o figura emblematica a Observatorului, principalul jurnal de stiri de la Antena 1. Potrivit surselor Libertatea. ro, vedeta s-ar pregati de schimbari majore la nivel profesional. Update: Reprezentantii postului Antena 1 au transmis faptul ca din aceasta primavara gazda Observatorului de la ora 19:00, difuzat de luni pana vineri, va . continuă pe Playtech

SCHIMBARI majore la ANTENA 1! Andreea Berecleanu, iNLOCUITA! NU o sa vina sa credeti cine va prezenta OBSERVATORUL

Schimbari majore la Antena 1! Andreea Berecleanu ar urma sa fie inlocuita de la pupitrul Observatorului. in locul ei ar veni chiar Sandra Stoicescu. Unul dintre motivele acestei schimbari ar fi ca Andreea.

SCHIMBARI majore la ANTENA 1! Andreea Berecleanu, iNLOCUITA! NU o sa va vina sa credeti cine va prezenta OBSERVATORUL

Schimbari majore la Antena 1! Andreea Berecleanu ar urma sa fie inlocuita de la pupitrul Observatorului. in locul ei ar veni chiar Sandra Stoicescu. Unul dintre motivele acestei schimbari ar fi ca Andreea.

Andreea Berecleanu, primul mesaj dupa ce s-a aflat ca va fi inlocuita cu Alessandra Stoicescu! Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu a facut primul anunt public dupa ce s-a aflat ca nu va mai prezenta Observatorul de la ora 19. Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile.

Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator. Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu a facut primele declaratii, dupa ce postul Antena 1 a anuntat ca ea nu va mai prezenta Observator, iar din aceasta primavara telespectatorii o vor gasi pe Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de stiri. Andreea Berecleanu, primele declaratii dupa ce Antena 1 a anuntat ca nu va mai prezenta Observator Nu voi accepta .

Cine o inlocuieste pe Andreea Berecleanu la Observator, dupa ce jurnalista si-a anuntat demisia de la Antena 1 FOTO

Dupa ce prezentatoarea de stiri Andreea Berecleanu 44 de ani) si-a anuntat demisia de la Antena 1, reprezentantii postului au anuntat cine ii va lua locul la pupitrul Observatorului.

Andreea Berecleanu pleaca de la Antena 1 dupa 17 ani: Nu voi accepta situatii impuse

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Antena 1, Observatorul, a anuntat pe Facebook ca se desparte de postul de televiziune. Ea nu a facut precizari legate de motivul plecarii.

Ultima ora! Ce au decis anchetatorii in cazul lui Mario Iorgulescu. Cati ani de inchisoare risca fiul sefului de la LPF

Mario Iorgulescu este in prezent acuzat de omor si risca multi ani de puscarie. Procurorii au emis, marti, un mandat de arestare in lipsa pe numele sau. Ce s-a intamplat in cazul sau. Ultima ora! Ce au decis anchetatorii in cazul lui Mario Iorgulescu Incadrarea i-a fost schimbata, dupa ce s-a finalizat raportul cercetarilor la .

Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin. Adversarii politici, contrariati de aceasta masura total neasteptata

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a demis pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai, Vladislav Surkov. Strategul secret a fost cunoscut drept cardinalul gri din Rusia datorita influentei sale din culise asupra presedintelui. Decizie de ultima ora a lui Vladimir Putin Vladislav Surkov a fost vazut ca un asistent care l-a ajutat Putin sa-si .

Ultima ora! Florin Petrescu, Axinte din Vacanta Mare, audiat la DNA. Ce acuzatii i se aduc

Actorul Florin Petrescu, Axinte din Vacanta Mare, este audiat la DNA, in aceste momente. Artistul este suspectat intr-un dosar de trafic de influenta. Petrescu ar fi luat cateva mii de euro de la managerul unui spital, pentru ca cel din urma sa nu denigreze activitatea unitatii sanitare. Comediantul se apara: Nici vorba de asa ceva, .

Impact.ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea. Decizia de ultima ora a artistei

Delia este una dintre cele mai talentate si nonconformiste artiste de la noi. Este evident ca cea mai mare calitate a artistei este vocea, motiv pentru care aceasta a decis sa-si asigure vocea pentru o suma considerabila. Impact. ro: Suma fabuloasa pentru care Delia si-a asigurat vocea Potrivit surselor Impact. ro, Delia si-a facut o asigurare de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )