Libnet.ro
UNICEF

05:00

Anunt de ultima ora. Cand va fi gata si linia Gara de Nord Aeroportul Otopeni. E oficial

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora. Cand va fi gata si linia Gara de Nord Aeroportul Otopeni. E oficial

Un anunt de ultima ora informeaza ca linia ferata care va lega Gara de Nord de aeroportul Otopeni va fi data in folosinta incepand cu luna decembrie a acestui an. Anuntul a fost facut oficial. Cand va fi utilizabila linia ferata ce va lega Gara de Nord de aeroportul Henri Coanda Linia ferata ce va . continuă pe Playtech

Ministrul Transporturilor anunta cand va fi gata linia de cale ferata Gara de Nord - Otopeni

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca linia de cale ferata Gara de Nord - Aeroportul.

Linia Gara de Nord - Aeroport - Primele trenuri ar putea circula la intervale de 50 de minute, spune seful CFR Calatori

Primele discutii arata ca trenurile dintre Gara de Nord si Aeroport ar putea circula la intervale de 50 de minute, fiindca vor fi putini pasageri la inceput, spune Dan Costescu, presedintele CFR Calatori. Daca noi vom fi lasati sa facem transportul vom avea grija ca aceasta cadenta sa fie cea care trebuie, mai spune el. Trenurile spre aeroport ar trebui sa circule din decembrie, dar trebuie sa fie organizata licitatie pentru a se decide cine va opera sectia. Faptul ca au fost facute teste cu un tren privat al TFC a starnit multe controverse in randul ceferistilor.

Ce se intampla cu majorarea de 40% a pensiilor si salariile profesorilor. Informatii de ultima ora

Anunt de ultima ora despre majorarea de 40% a pensiilor si a salariilor profesorilor! Cei din PSD au dat vestea cea mare. Se majoreaza sau nu pensiile si salariile profesorilor?! PSD a anuntat ca a reintrodus in lege majorarea pensiilor cu 40% incepand cu 1 septembrie, precum si cresterea salariilor profesorilor din acest an, amendand .

Klaus Iohannis i-a schimbat din functii. Decizia de ultima ora luata de presedinte

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat astazi decretele de rechemare a unor ambasadori romani din functiile detinute in diferite tari. Lista cuprinde nume importante de diplomati ce au detinut aceasta functie pana astazi. Klaus Iohannis i-a schimbat din functii Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind revocarea unor ambasadori romani. Printre diplomatii reamintiti in .

EXCLUSIV Adriana Iliescu, decizie de ultima ora in privinta fiicei sale! Este bolnava, dar a obligat-o pe Eliza sa faca asta!

In aceasta dimineata, fiica celei mai batrane mame din Romania a fost vazuta la scoala, alaturi de colegii sai desi, conform legii, ea ar fi putut invata de acasa. Eliza este, de astazi, eleva in clasa a XI-a Au trecut mai bine de trei saptamani de cat Adriana Iliescu este de negasit. in tot acest .

Se amana alegerile locale? Klaus Iohannis, anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu se pune problema, la acest moment, despre o amanare a alegerilor locale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )