Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul important de la Samsung care a trecut neobservat din cauza S20

Playtech Playtech,
Anuntul important de la Samsung care a trecut neobservat din cauza S20

Samsung a captat atentia tuturor cu noile modele S20 si Galaxy Z Flip, lansate ieri. Numai ca a mai facut un anunt extrem de important. Noul S20 si al doilea model de telefon pliabil - Galaxy Z. continuă pe Playtech

Copilul care a intrat in coma din cauza anesteziei de la dentist. Anuntul medicilor

Din pacate micutul de patru ani care a intrat in coma in urma unei anestezii generale efectuata la dentist este in moarte cerebrala, el fiind tinut in viata doar de aparate, au precizat medicii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru MEDIAFX. UPDATE: Copilul de 4 ani, paralizat dupa o anestezie la cabinetul stomatologic, a decedat. Micutul a .

Auto - F1: Marele Premiu al Chinei, amanat din cauza VIRUSULUI UCIGAS

Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, programat pe 19 aprilie, a fost amanat din cauza coronavirulului, virusul care a ucis peste 1100 de persoane pana in prezent.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 25

Creste numarul mortilor de gripa. Numarul persoanelor care au decedat, pana in prezent, din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Grigore Cartianu, despre cazul Danielei Crudu: Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei

UPDATE: La o noua verificare, Grigore Cartianu si jurnalista Lora Schmit-Popa, au sters de pe facebook, respectiv de pe site-ul de presa, materialele despre care discutam in randurile de mai jos! Grigore Cartianu este recunoscut pentru duritatea in exprimare, mai ales cea jurnalistica. Se pare ca aceasta s-a acutit si mai tare de cand a .

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

inca doi MORTI din cauza GRIPEI. Bilantul deceselor a ajuns la 31

Inca doua persoane, din Arges si Iasi, au murit din cauza gripei. Potrivit INSP,numarul total al deceselor a ajuns in prezent la 31. Este vorba despre un barbat in varsta de 68 de ani, din judetul A.

Ministerul Educatiei: 104 scoli sunt inchise partial miercuri din cauza gripei, astfel ca 3.653 de elevi au ramas acasa Vezi lista completa

Un numar total de 104 scoli sunt inchise partial din cauza gripei, miercuri, astfel ca 3. 653 stau acasa, a anuntat Ministerul Educatiei, potrivit HotNews. ro. Pe judete, situatia scolilor inchise arata.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri: Guvernul are o luna la dispozitie pentru remedierea deficientelor

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania din cauza taierilor ilegale a padurilor. Potrivit unui comunicat de presa, autoritatile de la Bruxelles au decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere in.

Un maratonist CHINEZ blocat in casa din cauza CORONAVIRUSULUI a alergat 50 de kilometri in jurul mesei din sufragerie

Comisia Europeana cere Romaniei sa stopeze defrisarile Un maratonist chinez, blocat in casa din cauza epidemiei de coronavirus, nu a renuntat la antrenament. Sportivul a alergat in propriul apartament. Pan.

inca doua persoane au murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 25

Bilantul deceselor din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )