Libnet.ro
UNICEF

05:15

Catalin Botezatu a facut un nou control, dupa ce a fost operat. Ce vesti a primit de la medici

Playtech Playtech,
Catalin Botezatu a facut un nou control, dupa ce a fost operat. Ce vesti a primit de la medici

Catalin Botezatu a trecut recent printr-o interventie chirurgicala dificila. intr-o postare pe contul personal de Instagram, creatorul de moda a anuntat ca a fost la un nou control medical si a oferit detalii despre starea lui de sanatate. Catalin Botezatu a facut un anunt cu privire la starea sa de sanatate Va doresc un weekend . continuă pe Playtech

DUMNEZEULE MARE! Catalin Botezatu a facut anuntul SFASIETOR despre starea sa de sanatate, dupa operatia de extirpare a TUMORII: Din nefericire... (GALERIE FOTO)

Creatorul de moda Catalin Botezatu a trecut prin momente extrem de grele, el fiind operat in Turcia. VEZI AICI GALERIA FOTO Designerul a trecut printr-o interventie complicata, dar care i-a salvat.

Ioana Ginghina, din nou mireasa dupa ce a divortat de Alexandru Papadopol. Ma marit a treia oara

Ioana Ginghina, din nou mireasa! Actrita a marturisit ca isi doreste sa imbrace rochia alba si pentru o a treia oara, desi a divortat de curand de Alexandru Papadopol. Cei doi au pus capat povestii de iubire la notar, in urma cu cateva luni. De atunci, fiecare dintre soti pare sa isi vada de propriul .

BOMBA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! Cine ar fi crezut?

Jojo si Paul Ipate formeaza un cuplu de sapte ani! impreuna au o fetita. Jojo si-a obisnuit fanii cu postarile sale de pe Instagram. SOC! OANA ROMAN a fost gasita intr-o BALTA DE SANGE! Imagini.

GATA! Jojo a facut ANUNTUL SOC dupa 7 ani de relatie cu PAUL IPATE! A vrut sa SE AFLE chiar de la ea. Au o FETITA impreuna

Jojo si Paul Ipate formeaza un cuplu de sapte ani! impreuna au o fetita. GATA! Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU. S-a intamplat dupa 4 luni de COMA. GALERIE FOTO) Jojo si-a obisnuit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )