Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cate sectii de votare vor fi in Diaspora pentru alegerile prezidentiale. AEP, anunt oficial

Playtech Playtech,
Cate sectii de votare vor fi in Diaspora pentru alegerile prezidentiale. AEP, anunt oficial

Autoritatea Electorala Permanenta a adus in prim-plan o hotarare, cu putin timp inainte de vot. La momentul actual, un numar de 714 sectii de votare din Diaspora sunt aprobate. Cate vor urma sa fie infiintate in total, pana la alegerile prezidentiale din luna noiembrie? AEP, anunt oficial! Cate sectii de votare vor fi in Diaspora? . continuă pe Playtech

VIORICA DANCILA: PSD va avea cate un responsabil de campanie pentru alegerile prezidentiale pe fiecare regiune

PSD va avea cate un responsabil de campanie la alegerile prezidentiale pe fiecare regiune a tarii, a anuntat, sambata, Viorica Dancila, liderul social-democratilor.

A inceput Campania pentru alegerile prezidentiale. Romanii din Diaspora vor vota timp de trei zile

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin.

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput: candidatii oficiali si programul de vot al romanilor din Diaspora

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta, noteaza Agerpres.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput astazi

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput, sambata, la ora 00. 00, si se va incheia, in 9 noiembrie, la ora 7. in cursa electorala sunt inscrisi 14 candidati. Pentru prima data, romanii din strainatate vor avea la dispozitie trei zile pentru a vota si pot vota si prin corespondenta. Peste 41. 000 de persoane au ales aceasta varianta, iar plicurile cu optiunea lor electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

Iohannis, in prima zi de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o Romanie fara PSD

Klaus Iohannis transmite, pe Facebook, in prima zi oficiala de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, ca adevarata schimbare in Romania vine prin votul tuturor romanilor care cred in democratie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare si normalitate si ca prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data in ultimii 30 de ani, o Romanie fara PSD.

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale incepe astazi Cine sunt candidatii si ce reguli se schimba

Campania pentru alegerile prezidentiale din 10 noiembrie a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - pentru prima data, romanii din strainatate pot vota pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta. in cazul votului prin corespondenta, plicurile cu optiunea electorala trebuie sa ajunga in Romania pana in 7 noiembrie.

MAE a transmis catre AEP o lista suplimentara de 270 de sectii de votare in strainatate, pentru alegerile prezidentiale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, vineri, catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP) o lista suplimentara cu 270 de sectii de votare in strainatate, in completarea celor 444 de sectii aprobate.

Alegeri prezidentiale: Autoritatea Electorala a dat unda verde pentru infiintarea a inca 270 de sectii de votare in strainatate Vezi in articol unde sunt toate cele 714 de sectii

Autoritatea Electorala Permanenta a aprobat, printr-o hotarare, inca 270 de sectii de votare in strainatate pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, informeaza institutia.

ALEGERI PREZIDENTIALE: MAE a transmis catre AEP o lista suplimentara de 270 de sectii de votare in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, vineri, catre Autoritatea Electorala Permanenta o lista suplimentara cu 270 de sectii de votare in strainatate, pentru alegerile prezidentiale din noimebrie. Acesta.

Cum incearca AEP sa elimine cozile la alegerile prezidentiale din strainatate: Pentru prima data se va folosi semnatura digitala (VIDEO)

Exclusiv online Pentru eficientizarea procesului electoral organizat in strainatate la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi utilizate in premiera alte tablete decat cele folosite in tara, a exp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )