Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cea mai ieftina licenta de Windows 10: doar 8 euro ca sa te bucuri de toate optiunile fara batai de cap

Playtech Playtech,
Cea mai ieftina licenta de Windows 10: doar 8 euro ca sa te bucuri de toate optiunile fara batai de cap

Un anunt recent de la Nvidia te poate face sa iei in calcul o licenta de Windows 10. E vorba de anuntarea modelului RTX 3090, o super placa video. Ca sa profiti la maximum de performanta. continuă pe Playtech

Veste imensa pentru soferi. Cea mai ieftina benzina din Romania

Incepand cu marti 15 septembrie, soferii din Romania pot cumpara benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%. Unde se poate gasi cel mai ieftin combustibil din Romania. Soferii primesc o veste buna. Cel mai ieftin combustibil din Romania Mihai Anastasescu, un om de afaceri din Romania si proprietarul companiei NEPTUN SA din .

De unde poti cumpara cea mai ieftina benzina in Romania, cu doar 0.1% adaos comercial

Incepand de marti, 15 septembrie 2020, cel mai ieftin combustibil din Romania poate fi gasit la Paulesti, Prahova. Lantul de benzinarii al unui milionar vinde benzina si motorina cu un adaos comercial de doar 0,1%.

inapoi la scoala: Trucuri care te vor ajuta sa cumperi cel mai ieftin software si program Windows 10, la doar 8,14 euro

Sezonul inceperii scolilor a revenit inca odata, insa in acest an, lucrurile stau cu totul diferit fata de anii anteriori. intr-adevar, in timp ce scriem aceste randuri, inca este incerta forma pe care o va avea scolarizarea pentru cei mai multi elevi si studenti si care vor fi normele pe care vor trebui sa le respecte in privinta lectiilor.

Cea mai scumpa despartire din Romania. A primit zeci de milioane de euro

Despartire de lux, ar spune unii romani. Zeci de milioane de euro au intrat in buzunarele unei jumatati de cuplu dupa ce doi fosti soti au decis sa-si spuna adio. De ce au ales sa mearga pe drumuri separate si despre cine este vorba? Cel mai scump divort din Romania Camelia si Dan Sucu adus .

Cea mai periculoasa substanta toxica din lume. 15 grame pot omori miliarde de oameni

Desi un gram pare extrem de putin, este totusi foarte mult daca ne gandim ca aceasta cantitate poate ucide chiar milioane de oameni. Doar un singur gram din aceasta toxina poate sa omoare milioane de oameni, iar 14 grame intreaga omenire. Cea mai periculoasa substanta din lume. doar 15 grame pot omori intreaga omenire Cea .

Romania se afla printre tarile Uniunii Europene cu cea mai mica rata de vaccinare a varstnicilor impotriva gripei

Romania se afla printre tarile UE cu cea mai mica rata de vaccinare a batranilor impotriva gripei. Datele publicate marti de catre Oficiul European de StatisticaEurostat) arata ca cea mai scazuta rata de.

Romania, printre tarile din UE cu cea mai scazuta rata de vaccinare impotriva gripei, in randul varstnicilor

Cea mai scazuta rata de vaccinare din Uniunea Europeana impotriva gripei in randul persoanelor de 65 de ani si peste s-a inregistrat in 2018 in Letonia, Estonia, Slovacia, Slovenia, Lituania si Romania, fata de o medie de aproximativ 41% la nivelul Uniunii Europene, arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform news. ro.

Cea mai mare platforma de comert online din Polonia, Allegro, estimata la o valoare de 10 miliarde euro

Cea mai mare platforma de comert online din Polonia, Allegro, urmeaza sa se listeze la bursa de la Varsovia la o valoare estimata de 10-12 miliarde de euro, scrie FT, citat de Tech. eu.

Cea mai mare veste pentru clientii Revolut. Cum pot transfera banii catre alte banci in doar 5 secunde

Revolut, atunci cand a aparut pe piata romaneasca, a reusit sa-si atraga un numar mare de clienti. Numai ca aplicatia nu suporta transferul de bani de pe cardul Revolut catre alte carduri. Acum, in Romania, exista aceasta posibilitate. Clientii Revolut pot sa faca acum transfer rapid de bani Revolut, portofelul tau electronic, a ajuns sa .

SURSE: Six Exchange Elvetia a facut cea mai mare oferta pentru Borsa Italiana

Piata din Zurich, in cursa cu Deutsche Borse si Euronext pentru Bursa din Milano Six Group AG, operatorul bursei elvetiene SIX Swiss Exchange, a lansat, ieri, cea mai mare oferta neangajanta) pentru preluarea Borsa Italiana, depasind propunerile rivalilor Euronext NV si Deutsche Borse AG, confom unor surse citate de Reuters. Una dintre surse a precizat ca aceste trei oferte evalueaza Borsa Italiana la circa 3,5-4 miliarde de euro 4,15-4,74 miliarde de dolari).

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )