Libnet.ro
UNICEF

15:15

Emily Burghelea, debut muzical si dezvaluire de ultima ora. Ce a anuntat fosta asistenta

Playtech Playtech,
Emily Burghelea, debut muzical si dezvaluire de ultima ora. Ce a anuntat fosta asistenta

Emily Burghelea surprinde din nou! Aceasta si-a facut debutul in muzica. Desi se afla intr-o perioada mai sensibila, fosta asistenta de la Acces Direct are foarte multe activitati, chiar mai multe decat inainte. Ce anunt a facut cu ajutorul primei sale piese? Emily Burghelea si-a facut debutu in muzica. Anuntul special facut cu ajutorul melodiei . continuă pe Playtech

Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici. Ce vrea senatoarea AUR

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca nu este de acord cu decizia pe care familia actorului Bogdan Stanoevici a luat-o dupa moartea acestuia. Apropiatii actorului au decis ca trupul neinsufletit sa fie incinerat. Diana Sosoaca, mutare de ultima ora inaintea incinerarii lui Bogdan Stanoevici Dupa ce familia regretatului actor a anuntat ca trupul neinsufletit al acestuia va .

OMS, anunt de ultima ora despre pasaportul de vaccinare. Ce se intampla, de fapt, cu ele

AFP a anuntat ca OMS nu aproba utilizarea certificatelor de vaccinare ca o conditie pentru accesul strainilor in unele tari. Astfel ca in recomandarile formulate pentru OMS, comisia de urgenta indica ca pentru moment exista prea multe necunoscute fundamentale in privinta eficientei vaccinului pentru reducerea transmiterii virusului), iar vaccinurile nu sunt inca disponibile decat in .

Cosmin Olaroiu, decizie de ultima ora. Este informatia momentului in China

Se pare ca antrenorul Cosmin Olaroiu este pe cale de a renunta Jiangsu Suning, echipa cu care a castigat titlul in China. Care este motivul pentru care tehnicianul roman vrea sa faca acest lucru? Cosmin Olaroiu, decizie de ultima ora Antrenorul roman ar fi nemultumit de faptul ca Jiangsu nici macar nu au incercat sa .

Rasturnare de situatie in procesul lui Alex Bodi. Decizia de ultima ora a judecatorilor

Magistratii au luat o decizie definitiva in cazul omului de afaceri. Alex Bodi s-a ales cu o noua pedeapsa. Ce a hotarat instanta in cazul fostului sot al Biancai Dragusanu. Rasturnare de situatie in procesul lui Alex Bodi Judecatorii au decis ca lui Alex Bodi sa-i fie puse sub sechestru mai a mai multe bunuri .

Informatii de ultima ora dupa ce Ilie Nastase a batut-o pe sotie. Ce a facut Ioana, chiar azi

Ce a facut Ioana azi? Sotia lui Ilie Nastase e atent urmarita, dupa episodul violent petrecut in familia lor. Care sunt ultimele informatii despre situatia controversata in care se afla cei doi soti? Ce a facut Ioana Simion azi? Noutati din mariajul ei cu Ilie Nastase Lucrurile au scartait serios in familia Nastase, dupa episodul .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora dupa ce Bucurestiul a ramas fara caldura si apa calda: Se poate mai mult, dar ne este frica

Primarul Nicusor Dan a intervenit in problema avariilor care au avut loc in aproape toata Capitala. Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4 5 si 6 au ramas fara apa calda si caldura in perioada cea mai geroasa din aceasta iarna. Locuitorii afectati cer ajutor disperat, plangandu-se ca mor de frig. Cum ii incurajeaza Nicusor Dan .

Rasturnare de situatie pentru mostenirea lui Dinu Patriciu. Informatii de ultima ora de la tribunal

Moartea omului de afaceri, Dinu Patriciu, in 2014, avea sa genereze un adevarat razboi intre cei ramasi in urma sa. Dana Patriciu, inca din 2017, a incercat sa intoarca in favoarea sa procesele intentate de la momentul citirii testamentului. in toti acesti ani au fost demarate mai multe procese, declaratii in presa, si un adevarat .

Ce a descoperit Streinu-Cercel in sangele celor vaccinati anti-covid-19. Informatii de ultima ora

Adrian Streinu-Cercel a spus ce s-a constat in urma testelor care li s-au facut persoanelor care s-au vaccinat cu prima doza de vaccin anti-coronavirus. Ce a descoperit Streinu-Cercel in sangele celor vaccinati anti-covid-19 El a precizat ca aceste persoane aveau in sange deja anticorpi protectori la virus. Am facut niste teste la cei care s-au .

Informatii de ultima ora despre Rica Raducanu, infectat cu covid-19. Sotia lui a ajuns la ATI

Rica Raducanu si sotia sa sunt internati in spital din cauza noului coronavirus. Acesta a intrat in direct, in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a spus prin ce trece in aceste momente. Informatii de ultima ora despre Rica Raducanu, infectat cu covid-19 Rica Raducanu a spus ca se simte bine, insa sotia sa a fost .

Casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu a fost confirmata. Informatii de ultima ora

Daca pana acum erau doar speculatii, casatoria dintre Gabi Badalau si Bianca Dragusanu a fost confirmata chiar de catre Claudia Patrascanu. Fosta sotie a afaceristului a spus tot despre stirea momentului in showbiz-ul romanesc. Gabi Badalau si Bianca Dragusanu, la un pas de nunta Daca in urma cu o saptamana sustinea ca afaceristul este, in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )