Libnet.ro
UNICEF

10:00

Gabriela Firea renunta la Taxa Oxigen! Sunt mama a trei copii, ma gandesc la ceilalti

Playtech Playtech,
Gabriela Firea renunta la Taxa Oxigen! Sunt mama a trei copii, ma gandesc la ceilalti

Primarul Capitalei a facut un nou anunt despre taxa Oxigen. Astfel ca, Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca renunta la taxa Oxigen, dupa un sondaj realizat pe Facebook, unde a intrebat daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen, iar 90 la suta au raspuns ca nu doresc aceasta taxa. Renunt la . continuă pe Playtech

Gabriela Firea renunta la taxa Oxigen. Decizia trebuie validata de Consiliul General

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat marti ca renunta la vinieta Oxigen si la interdictiile de acces in centru dupa ce la sondajul organizat pe Facebook, unde intreba daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen, a primit circa 60. 000 de comentarii, peste 90% impotriva introducerii taxei, si circa 2,5 milioane de vizualizari. Pentru ca decizia sa fie implementata, ea trebuie validata de Consiliul General, acolo unde Gabriela Firea are majoritatea. Bucurestenii care au achizitionat deja vinieta isi vor primi banii inapoi.

Gabriela Firea renunta cu sufletul neimpacat la taxa Oxigen

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat astazi ca vrea sa renunte la taxa Oxigen, in urma solicitarilor bucurestenilor nemultumiti de aceasta masura.

Gabriela Firea renunta la Vinieta Oxigen, cu sufletul neimpacat

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat ca renunta la vinieta antiupoluare, asa-numita taxa Oxi.

Gabriela Firea: Renunt la vinieta antipoluare (VIDEO)

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca renunta la vinieta antipoluare, pentru ca vrea sa-iasculte pe bucuresteni. Noi, ca autoritate, ne-am pregatit, dar probabil ar fi fost nevoie de o.

Firea si populismul consultarii pe Facebook cu bucurestenii: cetateni, vreti taxe si impozite sau sa fie totul gratis?

Gabriela Firea a intrebat cetatenii Bucurestiului daca sunt de acord sa plateasca o noua taxa, iar cetatenii i-au raspuns nu. Nu-i asa ca sunteti surprinsi? Eu zic sa continuam experimentul si sa-i intrebam pe bucuresteni si alte lucruri esentiale: vreti sa platiti mai mult pentru parcarile de resedinta, vreti sa creasca amenzile, in general, vreti impozite si taxe sau vreti sa fie totul gratis etc?.

Decizia care ne va costa pe toti. Ce se intampla dupa ce Gabriela Firea a renuntat la Taxa Oxigen

Greanpeace reactioneaza la decizia primarului Capitalei, Gabriela Firea, de a elimina taxa Oxigen. Reprezentantii organizatiei spun ca, in acest fel, primarul se face direct raspunzator pentru calitatea aerului din Bucuresti si pentru sanatatea populatiei. Cate vieti costa gestul primaritei Greanpeace Romania spune ca eliminarea taxei Oxigen este un act populist si iresponsabil si ca aceasta .

Firea renunta la taxa de poluare. Bucurestenii care au achizitionat deja vinieta ecologica vor primi banii inapoi

Gabriela Firea renunta la introducerea vinietei anti-poluare, care ar fi intrat in vigoare de la 1 martie. Primarul general spune ca a luat aceasta decizie in urma dezbaterii organizate pe Facebook, unde numarul romanilor care s-au opus acestei taxe a fost peste asteptari. Cei peste o mie de bucuresteni care au achizitionat deja vinieta ecologica isi vor primi banii inapoi.

Taxa Oxigen a murit inainte sa se nasca. Firea renunta la vinieta antipoluare

Primarul Capitalei Gabriela Firea a facut un pas inapoi si a anuntat, ieri, ca renunta la vinieta antipoluare, asa-numita taxa Oxigen.

GABRIELA FIREA, DUPA SONDAJ ONLINE : Renunt la vinieta antipoluare

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anuntat, marti, ca renunta la vinieta antipoluare, asa-numita taxa Oxigen, in fata unui val urias de respingere a unei masuri luate in toata Europa, acuzand si declaratiile politicianiste.

Gabriela Firea, pas in spate: ce se intampla cu taxa Oxigen

Gabriela Firea s-a tot jucat, in ultima perioada, cu taxa Oxigen, cea prin care voia sa scape de masinile vechi de pe strazi. intre timp, a luat o decizie. Zilele trecut, iti povesteam despre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )