Libnet.ro
UNICEF

10:15

ING, anunt important pentru toti clientii: trebuie sa stii asta daca ai un cont bancar

Playtech Playtech,
ING, anunt important pentru toti clientii: trebuie sa stii asta daca ai un cont bancar

ING Bank vine cu un anunt important pentru toti clientii care au un cont bancar. Lanseaza un nou serviciu care sigur ii va interesa pe multi. ING Bank e una dintre cele mai importante banci. continuă pe Playtech

Anunt important pentru toti soferii din Romania. Documentul pe care trebuie sa il ai mereu la tine, in original

Cei care au politele RCA in format electronic risca acum amenzi usturatoare. Asiguratorii vor trebui sa dea soferilor politele cu semnatura si stampila in original. in caz de accidente sau de simple controale in trafic, soferii nu vor mai putea prezenta actele doar pe telefon sau imprimate.

Lidl Romania, supriza de proportii pentru toti clientii. Totul pentru cel mai plimbareti clienti

Lidl are o surpriza de proportii pentru toti clientii. Nu e vorba de-o saptamana noua, nici macar nu e vorba de ceva de mancat. E vorba de ceva de purtat, iar reactia clientilor e pe.

Optiunea Digi |RCS-RDS de care toti clientii trebuie sa stie urgent. E disponibila chiar acum

Nu strica niciodata sa stii optiunile pe care ti le pune la dispozitie un operator. De data asta e vorba de Digi |RCS-RDS si-o super optiune. Ai nevoie doar sa cunosti detaliile. Putini.

Cum afli care-i cea mai ieftina polita RCA: anunt important pentru soferi

ASF vine cu niste tarife de referinta pentru politele RCA, dar preturile sunt stabilite in functie de istoricul soferilor. Chiar si asa, o sa observi ca tarifele sunt diferite de la o.

Cele mai toxice alimente pentru organism. Efectiv iti macina oasele fara sa stii. Toti romanii trebuie sa aiba mare grija!

Nimic nu este mai important pentru organism decat o dieta echilibrata si potrivita fiecarui individ pentru o functionare cum trebuie. O dieta necorespunzatoare poate cauza malnutritie, boli grave si lipsa de energie.

Veste buna pentru toti romanii. Salariul minim pe economie s-ar putea dubla. Decizia, la mana CCR

Veste buna pentru toti romanii. Legea care prevede corelarea salariului minim pe economie cu cosul minim pentru un trai decent urmeaza sa fie dezbatuta de Curtea Constitutionala a Romaniei, pe 14 iulie. Daca CCR va da un aviz favorabil, salariul minim pe economie ar putea creste pana la aproape 2. 700 lei net, de la 1. 346 lei cat este in prezent.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )