Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu pensiile si salariile, dupa ce guvernul Dancila a cazut. Anunt de ultima ora

Nici nu s-au bucurat romanii bine de reusita caderii guvernului, ca alte intrebari grele au ajuns in prim-plan. Fostul premier a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis si PNL in cadrul sedintei de guvern. Ce se va intampla cu salariile si pensiile romanilor, dupa motiunea de cenzura ce a trecut ieri cu brio? Ce . continuă pe Playtech

Tariceanu: Guvernul Dancila a cazut pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am adresat. Sustinem un program de guvernare cu accente liberale

Presedintela ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat joi ca guvernul Dancila a cazut pentru ca a fost incapabil sa se ridice la inaltimea misiunii sale, precum si pentru ca a ignorat avertismentele pe care noi i le-am facut. Acesta a explicat de asemenea ca ALDE e pregatit sa sustina o guvernare cu accente liberale.

Romania de dupa guvernul Dancila

Exuberanta i-a cuprins pe romani. Caci guvernul Dancila a cazut. Insistent prezisul esec al motiunii, asupra caruia pariasera niste ziaristi bine cititi, dar rau informati, nu s-a produs. Dar ce va fi de acum incolo?.

Adrian Nastase, dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Multi oportunisti sau sobolani vor sari din barca

Unii lideri PSD vor incerca sa se agate de putere, dupa ce guvernul a fost demis prin motiune de cenzura. Este afirmatia pe care Adrian Nastase a facut-o pe blogul personal. Prin votul la motiune s-a.

Eugen Tomac (PMP), dupa ce Guvernul Dancila a cazut: Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, dupa ce guvernul PSD a picat la motiunea de cenzura, ca s-a incheiat epoca Dragnea. Oficial, s-a incheiat epoca Dragnea. Oameni cu viziuni diferite au.

Guvernul Dancila a cazut. Ce urmeaza in orele urmatoare

Guvernul Viorica Dancila a cazut joi in urma motiunii de cenzura initiata de Opozitia PNL-USR-Pro Romania ALDE. Ce urmeaza? Desi demis, Guvernul Dancila va mai continua o vreme sa functioneze.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Cosmarul Romaniei a incetat!

Motiunea de cenzura a Opozitie a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majoritatii. Trei parlamentari PSD au votat alaturi de rivalii formatiunii politice. Partidul de la guvernare pierde Puterea dupa 7 ani si jumatate de guvernare, cu o mica pauza. Viorica Dancila s-a contrazis, in plen, cu Victor Ponta si Calin Popescu .

PENSII 2019. Ce se va intampla cu pensiile romanilor, dupa ce motiunea de cenzura a trecut. Anuntul facut de Viorica Dancila

Viorica Dancila a vorbit despre pensiile romanilor, in prima sedinta de Guvern dupa ce motiunea de cenzura a trecut. Dancila cere ca PNL si Iohannis sa isi asume public ca pensiile si salari.

SONDAJ Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?

Dupa ce motiunea de cenzura a trecut si guvernul Dancila a fost demis, a inceput batalia pentru viitorul guvern. Presedintele Iohannis incepe maine consultarile cu partidele, dar se prefigureaza, deja, mai multe optiuni, in functie de preferintele fiecarei grupari. Sondaj HotNews. ro: Guvernul Dancila a fost demis - Ce crezi ca se va intampla?.

Tudor Chirila, dupa ce Guvernul Dancila a PICAT: PSD va plasa in carca noului guvern toata incompetenta sa. Asta pentru ca electoratul roman este in marea lui majoritate needucat si uita repede

Tudor Chirila afirma, joi, dupa caderea guvernului, ca este rezervat in privinta a aceea ce urmeaza sa se intample pe scena politica. A cazut guvernul. Multa lume exulta si asteapta vremea.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Guvernul Dancila a fost demis: Anticipatele, cea mai buna solutie

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 15. 30, anunta Administratia Prezidentiala. Anuntul apare la putin timp dupa ce Guvernul Viorica Dancila a cazut in Parlament in urma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )