Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban, anuntul zilei despre noi restrictii. Ce a decis premierul Romaniei

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, anuntul zilei despre noi restrictii. Ce a decis premierul Romaniei

Ludovic Orban a facut anuntul mult asteptat despre noi restrictii avand in vedere ca starea de alerta s-a prelungit cu inca 30 de zile. Decizia luata de premierul Romaniei a uimit pe toata lumea. Ludovic Orban, anunt despre noi restrictii Odata cu prelungirea starii de alerta, cetatenii se asteptau la noi restrictii din partea autoritatilor. continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Nu cred ca noi restrictii trebuie impuse

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca nu crede ca trebuie impuse noi restrictii si ca, daca vrem sa reluam o viata normala, atunci va trebui sa suportam mici chestii, precum.

Ludovic Orban: in urmatorii sapte ani, Romania va avea niste oportunitati pe care nu le-a avut in istorie

In cursul zilei de duminica, premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania se va bucura de oportunitati fara precedent in istoria sa, urmand sa beneficieze de fonduri importante de dezvoltare. in.

Ludovic Orban: in urmatorii sapte ani, Romania va avea niste oportunitati pe care nu le-a avut in istorie

In cursul zilei de duminica, premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania se va bucura de oportunitati fara precedent in istoria sa, urmand sa beneficieze de fonduri importante de dezvoltare. in.

Premierul Ludovic Orban, mesaj de Ziua Pompierilor: Zi dedicata bravilor aparatori ai vietilor si bunurilor puse in pericol de flacari

Duminica, premierul Romaniei a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor. Ludovic Orban a adus un omagiu tuturor celor care au dat dovada de curaj si au contribuit la salvarea Romaniei din momentele.

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind motiunea de cenzura: Nu e nici in favoarea, nici in defavoarea PNL sau a Guvernului. Hai sa nu ne facem ca nu intelegem despre ce e vorba (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca decizia prin care Curtea Constitutionala a constatat ca nu exista un conflict intre Guvern si Parlament pe tema depunerii motiunii de cenzura nu este nici in.

Ludovic Orban, despre deschiderea scolilor: Trei saptamani a fost o nebunie, toata lumea a fost speriata si vedem ca nu s-a intamplat nimic Despre lipsa tabletelor: Cheltuielile se fac de autoritatile locale

Premierul Ludovic Orban a insistat, marti, ca elevii sunt in siguranta in scoli, caci au fost luate toate masurile pentru reducerea pe cat posibil a riscului de raspandire a coronavirusului. Cat despre.

Gazele din Marea Neagra nu mai sunt de interes pentru Romania? Cum evita Ludovic Orban un raspuns

Premierul Ludovic Orban a avut vineri, la Orsova, o atitudine stranie fata de o tema foarte importanta, cea privind exploatarea gazelor din Marea Neagra. intrebat insistent de jurnalisti ce se intampla cu gazele din Marea Neagra, premierul a evitat sa dea un raspuns. Ba mai mult, Orban a indicat mai multe surse de gaze pentru alimentarea unor noi consumatori, cu exceptia zacamintelor din Marea Neagra, dupa cum remarca publicatia Focus Energetic. Aceasta atitudine ridica mari semne de intrebare, mai ales ca actualul Executiv a anulat promisiunea din programul de guvernare de a debloca investitiile din Marea Neagra.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Singura certitudine este ca nu vom face cu PSD nicio forma de intelegere guvernamentala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, singura certitudine este ca liberalii nu vor face nicio intelegere cu PSD pentru crearea unei majoritati dupa alegerile parlamentare programate la inceputul lu.

Ludovic Orban, despre redeschiderea scolilor: Copiii sunt mai putin expusi riscului decat la locurile de joaca

Premierul Ludovic Orban, prezent duminica la Calarasi, le-a transmis parintilor sa nu se teama pentru copiii lor la redeschiderea anului scolar. Seful Guvernului a spus ca micutii vor fi mai putin expusi riscului decat daca s-ar afla la locurile de joaca sau oriunde, in aer liber.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )