Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAE, informatii despre romanul care este infectat cu coronavirus. Ce se intampla pe nava de croaziera

Playtech Playtech,
MAE, informatii despre romanul care este infectat cu coronavirus. Ce se intampla pe nava de croaziera

Ministerul Afacerilor Externe a declarat noi informatii in legatura cu starea pacientului roman, care este infectat cu coronavirus. Acesta a fost diagnosticat cu virusul in timp ce se afla pe nava de croaziera. MAE, informatii despre romanul care este infectat cu coronavirus MAE face un anunt despre starea pasagerului roman aflat la bordul navei de . continuă pe Playtech

Singurul roman bolnav de coronavirus, din nou in vizor: ce se intampla pe vasul Diamond Princess

Ministerul Afacerilor Externe s-a angajat sa ofere informatii la intervale regulate de timp despre romanul bolnav de coronavirus. Care este posibilitatea imbolnavirii altor romani cu aceeasi infectie? Pana la aceasta ora, la nivel global, exista un singur roman infectat cu coronavirus. Informatia nu este o speculatie din piata, ci a fost confirmata de Ministerul Afacerilor .

Un barbat din India s-a spanzurat crezand ca e infectat cu coronavirus

Un barbat de 50 de ani din India s-a spanzurat crezand ca este infectat cu coronavirusul din China, in pofida faptului ca medicii l-au asigurat ca nu sufera de aceasta boala, transmite Times of India, citat de Mediafax.

Cristi Brancu, detalii socante in scandalul momentului! Care este starea reala de sanatatea a Danielei Crudu si ce spun doctorii care au trata-o pe bruneta (VIDEO)

Scandalul de violenta domestica dintre Daniela Crudu si iubitul croat pare a fi departe de final. in fiecare zi apar noi detalii care socheaza intreaga tara. Recent, Cristi Brancu, celebrul prezentator de la An.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )