Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mihaela Radulescu, tiran la Ferma 2020. Ce le-a facut concurentilor ca sa bage frica in ei

Playtech Playtech,
Mihaela Radulescu, tiran la Ferma 2020. Ce le-a facut concurentilor ca sa bage frica in ei

Mihaela Radulescu a facut aseara un anunt in care spune ca doi concureti de la Ferma au fost dati afara, deoarece s-ar fi luat la bataie. Astfel, diva a reusit sa ii sperie cu adevarar pe concurenti, insa pana la urma totul s-a dovedit a fi o gluma. Mihaela Radulescu, tiran la Ferma 2020 Nimeni . continuă pe Playtech

Ferma 2020. Viviana Sposub, umilita de Mihaela Radulescu in direct, la tv. De la ce a pornit totul

Viviana Sposub a fost surprinsa in lacrimi la scurt timp de la inceperea competitiei Ferma. Din pacate, tristetea prezentatoarei de televiziune este cauzata de umilinta la care a fost supusa de Mihaela Radulescu. De la ce a pornit totul? Ferma 2020: Viviana Sposub, in lacrimi dupa umilinta Mihaelei Radulescu Sarutul controversat dintre Viviana si George .

Ferma 2020. Cezar Ouatu si-a dezvaluit secretul! Ce a facut inainte de a merge in emisiunea PRO TV

Cezar Ouatu a dezvaluit modul prin care s-a pregatit pentru apriga experienta de la Ferma. Ce a facut inainte de a parasi luxul de acasa pentru viata la tara, departe de conditiile comode cu care a fost obisnuit pana acum? Ferma 2020 Oraseni vs Sateni: Ce a facut Ouatu inainte sa vina la emisiune? Cezar .

Ferma 2020. Anda Adam si Alina Puscau, dus lasciv! Imaginile incitante s-au viralizat imediat

Ferma 2020 este, fara indoiala, unul dintre cele mai urmarite show-uri ale toamnei. Anda Adam si Alina Puscau au oferit telespectatorilor imagini incediare in momentul in care au facut dus. Imagini incendiare la Ferma 2020. Anda Adam si Alina Puscau, dus lasciv! Alina Puscau si Anda Adam se numara printre concurentii noului sezon Ferma .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )