Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cine sunt elevii care ar putea ajunge prima oara in banci

Playtech Playtech,
Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora despre redeschiderea scolilor. Cine sunt elevii care ar putea ajunge prima oara in banci

Subiectul redeschiderii scolilor si reluarii cursurilor a fost discutat in cursul serii de ieri de catre ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Acesta a anuntat ca exista mai multe scenarii care se pot adopta pentru revenirea elevilor in banci, toate acestea depinzand insa de evolutia ratei de infectare. Cand vor afla elevii scenariul dupa care vor functiona . continuă pe Playtech

Dr Adina Alberts, reactie de ultima ora despre vaccin: Suntem manipulati. Cum l-a provocat pe Adrian Streinu Cercel

Aceasta postare se adreseaza mai ales colegilor mei din serviciile de sanatate, si-a inceput doctorul Adina Alberts mesajul publicat pe Facebook, in care a vorbit despre presiunile psihologice suportate de personalul medical vizavi de vaccinarea anti-COVID-19. in final, aceasta a lansat o provocare pentru profesorul Adrian Streinu Cercel. Dr Adina Alberts, noua reactie despre vaccinul .

Informatii de ultima ora despre plecarea lui Marius Sumudica. Ce s-a intamplat in Turcia, chiar acum

Marius Sumudica, decizie finala dupa un sezon si jumatate la Gaziantep. Anuntul de ultima ora al clubului. Ne exprimam recunostinta fata de Sumudica si intregul sau staff si le uram succes in cariera. Marius Sumudica a plecat de la Gaziantep. Anuntul oficialilor turci Gaziantep a anuntat ca a ajuns la un numitor comun cu Marius .

Ministrul Cimpeanu, anunt de ultima ora despre deschiderea scolilor. Scenariile luate in calcul

Perspectiva reluarii cursurilor scolare in format prezential a fost discutata, luni, de ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Schimbari de ultima ora legate de liberalizarea pietei de energie. Un nou termen pentru alegerea furnizorului

Schimbari de ultima ora legate de liberalizarea pietei de energie. ANRE va prelungi pana la 31 martie termenul in care cele 6 milioane de consumatori trebuie sa aleaga furnizorul de energie.

Sondaj: Trei sferturi dintre profesori si parinti si peste jumatate dintre elevi sustin redeschiderea scolilor

Trei sferturi dintre profesori si parinti si peste jumatate dintre copii considera necesara redeschiderea scolilor, arata un sondaj al organizatiei Salvati Copiii Romania. Recent, ministrul Educatiei, Sorin.

Ultima ora. Patriarhul Romaniei, anunt neasteptat despre vaccinul anti-Covid-19. Ce se va intampla in biserica de acum inainte

In cursul serii de duminica, Ministerul Sanatatii a anuntat ca Biserica Ortodoxa Romana, in frunte cu Preafericitul Patriarh Daniel, va sprijini campania de vaccinare anti-Covid-19. Astfel, in biserici se va distribui catre credinciosi o brosura care contine informatii referitoare la noul vaccin. Brosura va fi intitulata Vaccinarea impotriva COVID-19 in Romania. Gratuita. Voluntara. Sigura. Ce .

Sondaj: Trei sferturi dintre profesori si parinti si peste jumatate dintre copii ar vrea redeschiderea scolilor

Trei sferturi dintre profesori si parinti si peste jumatate dintre copii considera necesara redeschiderea scolilor, potrivit unui sondaj derulat de organizatia Salvati Copiii.

Anul scolar 2020-2021. Cand revin, de fapt, elevii la scoala. Informatii de ultima ora

CNSU a decis in sedinta din 8 ianuarie 2021 prelungirea cursurilor online pana pe 7 februarie, drept urmare gradinitele si scolile ar putea sa se redeschida din urmatoarea zi, 8 februarie. Pe de alta parte, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, insista ca revenirea elevilor in banci este o urgenta de grad zero. Oficialul precizeaza ca acest .

Ministrul Educatiei, lovitura dura pentru elevi si profesori. Cum se va recupera materia pierduta pana acum

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a venit in cursul serii de duminica cu un anunt total neasteptat. Acesta a transmis modalitatea prin care elevii ar putea recupera orele de studiu pierdute pana acum din cauza pandemiei. Anuntul facut nu este pe placul elevilor Nimeni nu contesta faptul ca pandemia de Covid-19 a afectat destul de tare .

Ministrul Educatiei, despre scoala dupa vacanta de iarna: Cert este ca urmatoarele trei saptamani se vor desfasura online

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca in urmatoarele trei saptamani scoala se va desfasura tot online. Sorin Cimpeanu: Scoala online pentru urmatoarele 3.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )