Libnet.ro
UNICEF

15:01

Nicusor Dan, anunt de ultima ora dupa ce Bucurestiul a ramas fara caldura si apa calda: Se poate mai mult, dar ne este frica

Playtech Playtech,
Nicusor Dan, anunt de ultima ora dupa ce Bucurestiul a ramas fara caldura si apa calda: Se poate mai mult, dar ne este frica

Primarul Nicusor Dan a intervenit in problema avariilor care au avut loc in aproape toata Capitala. Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4 5 si 6 au ramas fara apa calda si caldura in perioada cea mai geroasa din aceasta iarna. Locuitorii afectati cer ajutor disperat, plangandu-se ca mor de frig. Cum ii incurajeaza Nicusor Dan . continuă pe Playtech

Informatii de ultima ora dupa ce Ilie Nastase a batut-o pe sotie. Ce a facut Ioana, chiar azi

Ce a facut Ioana azi? Sotia lui Ilie Nastase e atent urmarita, dupa episodul violent petrecut in familia lor. Care sunt ultimele informatii despre situatia controversata in care se afla cei doi soti? Ce a facut Ioana Simion azi? Noutati din mariajul ei cu Ilie Nastase Lucrurile au scartait serios in familia Nastase, dupa episodul .

Nicusor Dan, anunt in criza caldurii: Se poate produce mai mult, dar ne este frica sa nu crape reteaua!

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca se poate produce caldura la parametri normali, dar exista riscul sa crape reteaua.

OMS, anunt de ultima ora despre pasaportul de vaccinare. Ce se intampla, de fapt, cu ele

AFP a anuntat ca OMS nu aproba utilizarea certificatelor de vaccinare ca o conditie pentru accesul strainilor in unele tari. Astfel ca in recomandarile formulate pentru OMS, comisia de urgenta indica ca pentru moment exista prea multe necunoscute fundamentale in privinta eficientei vaccinului pentru reducerea transmiterii virusului), iar vaccinurile nu sunt inca disponibile decat in .

Bucurestiul nu va avea tramvaie noi nici in 2021 Explicatiile primarului Nicusor Dan

Primaria Capitalei va semna in curand contractul cu Astra Vagoane pentru livrarea a 100 de tramvaie noi, a anuntat joi, primarul Nicusor Dan. Pana vor veni insa noile tramvaie va trece cel putin un an, compania avand 12 luni pentru omologarea prototipului, apoi se incepe productia, iar in primul an, respectiv 2022, daca lucrurile merg bine, trebuie livrate 48 de tramvaie.

Nicusor Dan, intrebat daca Ludovic Orban ar trebui sa demisioneze de la conducerea PNL: Are doua sau trei mari merite

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, intrebat daca Ludovic Orban ar trebui sa demisioneze din fruntea PNL, a declarat, luni seara, ca fostul premier are trei mari merite: a stabilizat PNL, a schimbat Guvernul Dancila si a contribuit decisiv ca Bucurestiul sa aiba primar de dreapta. Am un mare respect pentru el, a afirmat Nicusor Dan.

VIDEO Noi probleme cu apa calda si caldura in Bucuresti. Nicusor Dan: in multe blocuri se furnizeaza agent termic sub parametri pentru ca ne e frica sa nu crape reteaua

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, dar sunt si zeci de blocuri care primesc caldura si apa calda la parametri insuficienti de furnizare a agentului termic. Primarul general, Nicusor Dan, spune ca s-a luat decizia sa fie furnizat agentul termic sub parametri, pentru ca, daca se forta reteaua pentru o temperatura mai mare, exista riscul ca aceasta sa crape.

Emily Burghelea, debut muzical si dezvaluire de ultima ora. Ce a anuntat fosta asistenta

Emily Burghelea surprinde din nou! Aceasta si-a facut debutul in muzica. Desi se afla intr-o perioada mai sensibila, fosta asistenta de la Acces Direct are foarte multe activitati, chiar mai multe decat inainte. Ce anunt a facut cu ajutorul primei sale piese? Emily Burghelea si-a facut debutu in muzica. Anuntul special facut cu ajutorul melodiei .

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Ce se intampla cu termoficarea din Bucuresti. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de milioane de romani. Cand vor avea toti bucurestenii apa calda si caldura, cititi in randurile de mai jos. Nicusor Dan a facut anuntul asteptat de bucuresteni. incep procedurile pentru modernizarea retelei de termoficare Nicusor Dan, primarul Capitalei, a facut anuntul asteptat .

Nicusor Dan despre reabilitarea retelei de termoficare cu fonduri europene: Vom face o mare licitatie in cursul lunii februarie Invit constructorii la discutii

Primaria Capitalei face primii pasi pentru reabilitarea retelei principale de termoficare din Bucuresti, cu cei 300 milioane de euro din fonduri europene. Primarul general, Nicusor Dan, invita saptamana aceasta constructorii din domeniu la discutii, pe caietele de sarcini, astfel incat licitatia sa poata fi lansata in luna februarie, iar problemele din caietele de sarcini sa se rezolve inainte. Nicusor Dan nu a dat un termen la care vor incepe lucrarile, deoarece aceasta depinde de finalizarea licitatiei, insa a anuntat ca isi doreste ca in 2021 sa fie reabilitati 60 km de retea principala, costurile fiind de 90 milioane de euro.

NICUSOR DAN, PRIMARUL GENERAL AL CAPITALEI: Pentru investitii in infrastructura, Municipalitatea are nevoie urgent de marirea gradului de indatorare

Datoriile curente ale Primariei Generale a Capitalei - de 2,5 miliarde lei -si blocarea conturilor Municipalitatii inca din luna august sunt principalele probleme care impiedica actuala administratie publica locala sa reabiliteze si modernizeze infrastructura din Bucuresti, a declarat, ieri, primarul general Nicusor Dan.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )