Libnet.ro
UNICEF

14:15

Regina Elisabeta, anunt surprinzator! Ce decizie a luat dupa ce renuntase la tot

Playtech Playtech,
Regina Elisabeta, anunt surprinzator! Ce decizie a luat dupa ce renuntase la tot

Anunt surprinzator din partea Casei Regale a Marii Britanii. Decizia luata de Regina Elisabeta dupa ce renuntase la tot este fara precedent! Regina Elisabeta, anunt surprinzator: Se intoarce la Buckingham Desi anuntase ca va locui in Castelul Balmoral din Scotia pana anul viitor, Regina Elisabeta a II-a s-a razgandit. in varsta de 94 de ani, . continuă pe Playtech

Regina Elisabeta si-a pierdut tronul! Ce se intampla in familia regala a Angliei

Barbados, o tara insulara din Caraibe a anuntat ca se va elibera de sub Coroana britanica, urmand sa devina republica, pana la finele lui noiembrie 2021, dupa ce un divort constitutional a fost declarat marti de guvernatoarea generala a insulei, pe nume Sandra Manson, intr-un discurs pe care aceasta l-a sustinut la inceputul sesiunii parlamentare, .

Alimentele pe care Regina Elisabeta nu le consuma deloc. Meniul este foarte strict

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se indreapta catre varsta de 100 de ani. Aceasta refuza alimentele care pot fi daunatoare pentru sanatatea ei. Ce alimente refuza sa consume regina. Care sunt alimentele pe care Regina Elisabeta nu le consuma niciodata Potrivit bucatarului personal al reginei urmatoarele alimente nu sunt pe placul regalitatii. Ouale .

Regina Elisabeta a II-a si-a pierdut tronul intr-o tara insulara din Caraibe

Barbados, o mica tara insulara in Caraibe, a anuntat ca se va elibera de sub Coroana britanica si va deveni o republica - pana la sfarsitul lui noiembrie 2021 -, dupa ce un divort constitutional a fost declarat marti de guvernatoarea generala a insulei, Sandra Mason, intr-un discurs pe care l-a sustinut la inceputul sesiunii parlamentare, relateaza AFP.

Regina Elisabeta mai pierde o perla din coroana: Statul insular Bardabos e gata sa devina republica!

Moment istoric in Barbados. La 54 de ani de la independenta fata de Regatul Unit, tara si-a anuntat intentia de a deveni republica si de a o inlatura pe Regina Elisabetadin pozitia de sef al.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )