Libnet.ro
UNICEF

07:15

Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Playtech Playtech,
Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Ce produse sunt cele mai cautate mai ceva ca de sarbatori

Cetatenii romani au golit magazinele in ultimele zile. Din cauza infectiilor cu Covid-19 aparute in Italia recent, stocurile noastre au inceput sa scada. Directorul AMRCR face o declaratie in acest caz. Romanii dau iama in supermarket, din cauza coronavirus! Directorul executiv al Asociatiei Marilor Retele Comerciale din Romania, George Badescu, face un anunt in privinta . continuă pe Playtech

Panica din cauza coronavirus. Cat costa o masca de protectie pe eMag.ro. Preturile sunt astronomice

Daca purtati o masca de fata va protejati de noul coronavirus? Este o intrebare pe care o pun multi oameni, inclusiv proprietarii de animale de companie care pun masti de fata canine pe cainii lor. Panica din cauza coronavirus Daca este o masca chirurgicala obisnuita pentru fata, raspunsul este nu, a declarat pentru Live Science .

Alerta in judetul Mures din cauza coronavirus. 18 persoane sunt monitorizate la domiciliu

Panica se instaleaza rapid si in Romania! Din pacate, 18 persoane din judetul Mures sunt monitorizate la domiciliu, iar alte spatii de carantinare asigura deja izolarea persoanelor care prezinta simptome. Care este situatia pe larg a romanilor care ar fi afectati de bacteria aferenta? Alerta in judetul Mures: 18 persoane cu coronavirus, monitorizate la domiciliu .

Clipe grele pentru Eugen Iancu, tatal unui tanar mort la Colectiv. Al doilea fiu, in pericol din cauza coronavirus

Eugen Iancu, tatal unui tanar mort in accidentul din Colectiv postare sarcastico-ingrijorata pe Facebook, dupa ce mezinul sau, de 19 ani, pleaca in weekend in Italia, la prietena lui, o chinezoiaca. Locul in care se intalnesc cei doi e considerat un focar de coronavirus, intr-o tara care oricum a decretat stare de urgenta, dupa .

Wizz Air, avion in carantina din cauza coronavirus: ce s-a intamplat

Wizz Air ia masuri drastice din cauza coronavirus. intr-o perioada in care panica a ajuns la cote alarmante si oamenii sunt speriati, operatorul baga un avion in carantina. E agitatie mare.

Adelina Pestritu, pusa la zid dupa ce a plecat in Italia. Panica din cauza coronavirus

Adelina Pestritu a fost aspru criticata de fani! Totul a plecat de la participarea sa la un eveniment de moda din Italia. Ce au avut sa-i reproseze fanii si de ce i-au spus ca este une exemplu atat de prost? Adelina Pestritu, val de critici din partea fanilor Adelina Pestritu a fost de curand plecata .

Cum arata magazinele din Maramures, dupa ce s-a declansat alerta din cauza coronavirus

Criza epidemiologica se resimte in tara iar lumea este din ce in ce mai panicata, chiar daca autoritatile declara ca nu sunt infectii cu coronavirus in acest moment. Cum arata magazinele din Maramures, dupa ce s-a declansat alerta din cauza coronavirus Reporterii publicatiei locale baiamare24. ro au semnalat faptul ca magazinele din Italia, din zonele afectate, .

Wall Street inchide in scadere din cauza coronavirus

Actiunile de pe Wall Street au continua marti declinul provocat de epidemia de coronavirus, indicele.

DOCUMENT Medicii de familie pot elibera concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului, dupa ce initial nu aveau cod pentru a elibera astfel de concedii

Medicii de familie pot elibera, incepand de ieri, concediu medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Ministerul Sanatatii a transmis luni dupa-amiaza catre medicii de familie metodologia de eliberare a concediului medical pentru persoanele aflate in carantina din cauza coronavirusului. Anterior, medicii de familie erau in imposibilitatea de a elibera concedii medicale pentru aceste persoane, din cauza ca nu aveau un cod pentru suspectii de infectie cu coronavirus, a explicat pentru HotNews. ro medicul Gindrovel Dumitra, vicepresedintele Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Gazzetta dello Sport: Meciul Inter vs Ludogorets se va disputa cu portile inchise din cauza coronavirusului

Meciul Inter Milano - Ludogorets din Liga Europa se va disputa cu portile inchise din cauza inmultirii cazurilor de infectare cu coronavirus din nordul Italiei, informeaza gazzetta. it.

Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului. Peste 150 de cazuri de imbolnavire

Autoritatile din Italia au anuntat, duminica, inca un deces provocat de infectia cu coronavirus. Astfel, in total, trei persoane au murit in Italia din cauza COVID-19. Ultima victima este o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )