Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rona Hartner, anuntul pe care il astepta toata lumea. A vrut sa se afle de la ea

Playtech Playtech,
Rona Hartner, anuntul pe care il astepta toata lumea. A vrut sa se afle de la ea

Rona Hartner a facut un anunt asteptat de toata lumea. Vedeta a vrut ca fanii ei sa afle toate detaliile evenimentului de la ea. Rona Hartner, anuntul pe care il astepta toata lumea Rona Hartner a ramas pozitiva, chiar daca a trecut printr-o operatie dificila, dupa ce medicii i-au descoperit o tumora la colon. Cantareata . continuă pe Playtech

LACRIMI AMARE pentru RONA HARTNER! Vestea trista despre marea actrita a fost CONFIRMATA! Fanii sunt DEVASTATI (GALERIE FOTO)

Rona Hartner a venit cu noi precizari despre starea sa de sanatate. VESTE PROASTA PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FACUT ANUNTUL! VA FI ULTIMA OARA Actrita se lupta cu chimioterapia de ceva vreme,.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a surprins pe toata lumea. Prezentatoarei PRO TV nu i-a venit sa creada

Alexia Eram, fiica prezentatoarei PRO TV Andreea Esca, a surprins pe toata lumea cu aparitia sa din cadrul unui eveniment desfasurat recent, care promoveaza, intr-o forma, binele. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a surprins pe toata lumea Alexia Eram impresioneaza de fel cu tinutele sale atunci cand paseste la un eveniment fie monden, fie caritabil, .

Povestea familiilor care au condus lumea - Borgia si Medici

Mirela Voicu a prezentat sambata, la Antena 3,povestea familiilor care au condus lumea. Borgia si Medici. Invitat special, profesor Mihai Manea, istoric. FamiliileBorgia si Medici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )