Libnet.ro
UNICEF

22:00

Samsung S21 si tot ce-i relevant. Cel mai ieftin e si mai ieftin, cel mai performant e chiar Ultra

Playtech Playtech,
Samsung S21 si tot ce-i relevant. Cel mai ieftin e si mai ieftin, cel mai performant e chiar Ultra

Din 14 ianuarie, Samsung S21 e oficial. Sunt trei versiuni, ca-n 2020 si 2019, dar acum e mai clar ce loc au in viata ta in functie de buget, preferinte si nevoi. Odata cu acest anunt,. continuă pe Playtech

Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania. Ei promit factura cea mai mica

O companie romaneasca, furnizor de energie in special pentru clientii comerciali, are acum cea mai buna oferta de pe piata la energia electrica pentru consumatori, peste cea a Hidroelectrica. Unde gasesti cel mai ieftin curent electric in Romania Este vorba despre Getica 95 Com, care ofera un pret al energiei active de 0,24 leikWh, pentru .

Lansare Samsung S21: 3 schimbari majore si o surpriza in pachet

Samsung S21, in trei versiuni, va fi prezentat oficial pe 14 ianuarie, de la ora 17. Samsung transmite evenimentul online. Aici gasesti detaliile care au ajuns pe internet inainte de evenimentul.

IPS Teodosie, despre vaccinare: Nu putem interzice, nici nu putem promova Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul

La o zi dupa ce spunea ca are ganduri pozitive despre vaccinarea impotriva COVID-19, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, afirma ca Biserica nu poate interzice, dar nici nu poate promova vaccinarea si ca el nu se va vaccina deocamdata pentru ca are alergie. Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul, a sustinut marti IPS Teodosie.

Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. Ce a patit artistul

Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. intamplarea nu ii face tocmai cinste vedetei. Ce a patit artistul, citese in articolul de mai jos. Speak a povestit cel mai penibil moment din viata lui. Putini ar fi avut puterea sa recunoasca asta Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata .

Coronavirus China: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 10 luni si primul deces de dupa luna mai

China a raportat cel mai mare bilant zilnic de cazuri de Covid-19 din ultimele 10 luni, in conditiile in care numarul de infectii din provincia Heilongjiang nord-vest) s-a triplat, situatie care subliniaza pericolul pe care il prezinta epidemia in contextul in care urmeaza o sarbatoare nationala majora, in care calatoresc, de obicei, sute de milioane de oameni, transmite Reuters.

Horoscop 2021. Cel mai cuceritor barbat din zodiac. E si cel mai bun amant

Atatea zodii, atatea caractere si atitudini. Horoscopul are si un rege intr-ale cuceririlor, un el care are acel je ne sais qui, ce poate aprinde calcaiele tuturor femeilor care ii apar in cale. Horoscop 2021: cuceritorul zodiacului Don Juanul horoscopului este nativul zodiei Balanta. Se comporta frumos cu prezentele feminine care-i calca pragul vietii si .

Raed Arafat, despre campania de vaccinare: A mers destul de ok. Nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, apreciaza ca pana acum campania de vaccinare in Romania a mers destul de ok, el spunand ca nu stam nici cel mai bine, nici cel mai prost in Europa.

Cel mai futurist bord de masina este un ecran de 56 de inci, anuntat de Mercedes: ce poate sa faca

Ilustrat in imaginea de mai sus este cel mai nou bord pe care Mercedes Benz il va integra in autoturismele sale de top. Mai precis, este dedicat modelelor electrice din gama EQS. Cu o combinatie.

Rusia va deveni cel mai mare exportator de grau din lume

Rusia va deveni cel mai mare exportator global de grau, in pofida introducerii unei taxe la exporturile de grau, precum si a unei cote la exporturile de cereale, se arata intr-o estimare realizata de Departamentul American al Agriculturii USDA), informeaza site-ul rt. com, citat de Agerpres.

Un porc desenat acum 45.000 de ani in Indonezia ar putea fi cel mai vechi exemplu de arta rupestra

O pictura ce reprezinta un porc din insula indoneziana Sulawesi ar putea fi cel mai timpuriu exemplu de arta rupestra si, cu siguranta, cea mai veche reprezentare a unui animal, se arata intr-un studiu publicat in ScienceAdvances. in zona au mai fost scoase la iveala picturi mai vechi de 40. 000 de ani si cercetatorii se asteapta la noi descoperiri interesante.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )